Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Can Yaman’ı Erkenci Kuş’ta hastanelik eden fıskiyeli o sahne!

İşte Can Yaman’ı Erkenci Kuş’ta hastanelik eden fıskiyeli o sahne!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Erkenci Kuş’un müdavimlerinin Youtube’dan defalarca izledikleri o sahne yüzünden Can Yaman hastanelik oldu!

Demet Özdemir’in oynadığı Sanem ve Can Yaman’ın oynadığı Can, geçtiğimiz bölüm sonunda bahçede buluşmuş ve beyazlar içinde oturuyordu.

Bu hafta, ikili kaldığı yerden devam etti bahçedeki romantik anlara. Sanem, sonunda beklenen ‘ilan-ı aşk’ını yaptı da herkes rahatladı!

Tanıtımlarda sahneyi görüp rüya olduğunu düşünen ve bu ihtimalden hiç de hoşlanmayan izleyicilere soğuk duş etkisini de bahçede aniden açılan fıskiyeler yaptı!

Sahne gerçekti ve o kadar gerçekti ki oyuncular ekranda bir kaç dakika görülen bu romantik sahneyi çekebilmek için anlaşılan uzun süre o fıskiyelerin altında kaldılar!

İşte Can Yaman'ı Erkenci Kuş'ta hastanelik eden fıskiyeli o sahne! 10

Farklı açılardan bu romantik sahnenin çekilmesi için, tekrar tekrar baştan aynı sahneleri çekmek gerekiyor. Yani muhtemelen sürekli bir tekrar yaşandı sahne için.

Dolayısıyla her ne kadar havalar çok soğumasa da akşamları serin olan İstanbul’da fıskiye altında uzun süre ıslanıp dışarıda kalmak, oyuncuları da zorlamış.

İşte Can Yaman'ı Erkenci Kuş'ta hastanelik eden fıskiyeli o sahne! 11

Can Yaman’ın bir kaç gün önce kolunda serumla hastanede yattığı paylaşımından anlaşılıyor zaten. Yaman, senaristlere esprili bir dille gönderme yaptığı paylaşımında, fıskiyeli sahne nedeniyle hastalandığını da belirtiyordu.

Sahne hayli romantik ve izleyiciler de bayıldı. Hatta yorum yapanlardan pek çoğu, defalarca kez baştan yeniden izlediklerini de belirtiyorlar.

İşte Can Yaman'ı Erkenci Kuş'ta hastanelik eden fıskiyeli o sahne! 12

Can Yaman ve Demet Özdemir’i birbirlerine de ekran partneri olarak uyumlu bulan izleyiciler, Can ve Sanem’in uzun zamandır bekledikleri bu anına bayıldılar. İki sevgili, fıskiyelerin altında öpüştüler.

Ancak kamera arkasının fazlasıyla meşakkatli olduğu da sonradan ortaya çıktı tabii ki…

Demet Özdemir’in ciddi bir problemi bilindiği kadarıyla yok. Ancak yaptığı bir paylaşımda şifayı kapmak üzere olduğunu söylemişti. Muhtemelen o da bu sahneden etkilenmiş.

İşte Can Yaman'ı Erkenci Kuş'ta hastanelik eden fıskiyeli o sahne! 13

İşte Can Yaman’ı hasta eden ama izleyiciyi fena halde mutlu eden o fıskiyeli romantik sahne: