Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mahkum dizisinden başka İsmail Hacıoğlu’na hayran kalacağınız bir başka projesi var!

Mahkum dizisinden başka İsmail Hacıoğlu’na hayran kalacağınız bir başka projesi var!

tarafından ker_def

Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon filmi ‘49’un vizyon tarihi belli oldu. Çekimleri Gaziantep ve Kilis’te gerçekleştirilen ve IŞİD’e esir düşen 49 Türk’ü kurtarıldığı operasyonu ve perde arkasını anlatan film 20 Ocak 2023’te sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği ‘49’un senaryosunda Barış Erdoğan-İlker Arslan imzası bulunuyor. Filmin başrollerini İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve MİT Dış Operasyonlar Başkanı Ekrem’i canlandıran usta oyuncu Kerem Alışık üstlendi.

Mahkum dizisinden başka İsmail Hacıoğlu'na hayran kalacağınız bir başka projesi var! 10

İsmail Hacıoğlu, Mahkum isimli Fox TV dizisinin ilk sezonunda iki karakteri canlandırdığı için çok çalıştı ve büyük bir temponun içinde yer aldı. Oyuncu yaz döneminde ise 49 filminden gelen teklifi geri çevirmek istemedi ve yine yoğun bir dönem geçirdi. Mahkum dizisinin ikinci sezonu da başlıyor ve oyuncu pek de dinlenemeden yeniden setlere dönüş yaptı.

İsmail Hacıoğlu’nun müthiş oyunculuk yeteneklerini 49 isimli sinema filminde de izleme imkanınız olacak. Hayranları oyuncunun aksiyon dolu sahnelerini büyük bir heyecanla bekliyor.

Mahkum dizisinden başka İsmail Hacıoğlu'na hayran kalacağınız bir başka projesi var! 11

Türkiye yakın tarihinin dikkat çekici olaylarından birinin gerçek hikayesini konu alacak ‘49’, ismini Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’nda IŞİD militanları tarafından esir tutulan 49 Türk vatandaşından alıyor. Sarsıcı hikayeyi birbirinden etkileyici performanslarla kamera karşısında aktaran oyuncuların filmden ilk kareleri de yayınlandı.

Mahkum dizisinden başka İsmail Hacıoğlu'na hayran kalacağınız bir başka projesi var! 12

‘49’un öyküsü:

11 Haziran 2014’te binlerce kişilik IŞİD gücü, Irak’ın Musul kentine saldırdı. Irak Cumhuriyeti’ne ait iki tümen ve polis gücü direnmeden şehri terk edince, bütün Musul IŞİD’in eline geçti.

Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu, IŞİD militanları tarafından işgal edildi ve 49 personel rehin alındı. ‘49’, esir tutulan 49 Türk’ün sağ salim kurtulması için canla başla mücadele eden gizli kahramanların, MİT mensuplarının hikayesini anlatıyor.

Mahkum dizisinden başka İsmail Hacıoğlu'na hayran kalacağınız bir başka projesi var! 13