Ana sayfa Dizi Fragmanları İşte Demet Özdemir’in dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın ilk fragmanı!

İşte Demet Özdemir’in dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın ilk fragmanı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Disney Plus Türkiye’nin ikinci yerli yapımı Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri geçtiğimiz haftalarda tamamlanmıştı.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda’nın başrolünde yer alıyor. Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile aynı seti paylaşan ünlü oyuncunun hayranları diziyi merakla bekliyor.

Merakla beklenen Dünyayla Benim Aramda’nın ilk fragmanı nihayet yayınlandı. Oldukça etkileyici sahnelerin yer aldığı fragman, dijital platformun sosyal medya hesabında ‘Çok yakında’! notuyla görücüye çıktı.

Demet Özdemir ile birlikte Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri büyük bir gizlilikle sürdürüldü.

Diziden ilk görüntüler ise Disney Plus’ın açılışından bir hafta önce yapılan bir basın toplantısında gösterilmişti. Dizinin ilk sezonu 10 bölüm olarak çekildi. Dünyayla Benim Aramda’da iki sevgili arasında yaşanan bir aşk üçüncü bir kişi ile sorgulanıyor.

Demet Özdemir’in canlandırdığı ‘İlkin’ karakteri sevgilisi olan Tolga’nın (Buğra Gülsoy) aşkını bir başka kadını (Hafsanur Sancaktutan) araya koyarak sınıyor.

Eğlenceli hikayesi ile dikkat çekecek olan dizinin fragmanının da yayınlanmasından sonra yayın tarihi merak konusu oldu. Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; , “Çok az bir süre kaldı. Tam olarak bir tarih veremiyorum. Ama gerçekten çok keyifli bir süreçti. Çok az kaldı onu söyleyebilirim” ifadesini kullanmıştı.