Ana sayfa Sosyal Medya Aklıyla mı, kalbiyle mi karar verir? Halit Özgür Sarı kendi iç dünyasını açtı!

Aklıyla mı, kalbiyle mi karar verir? Halit Özgür Sarı kendi iç dünyasını açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halit Özgür Sarı, son dönemde yer aldığı projelerle ve sosyal medyadaki büyük etkileşim oluşturan hayranlarının desteğiyle çok konuşulan erkek oyunculardan oldu.

Kardeşlerim dizisindeki Kadir karakteri ile birçok izleyicinin aklına yazdığı Halit Özgür Sarı, ekonomi okuduğu bir dönemde hayatını değiştirerek oyunculuğa adım atmış ve okulunu da yarıda bırakmıştı. Bu kararından hiç pişman olmayan Sarı, Diriliş Ertuğrul dizisinde bulduğu şansı da iyi değerlendirdi ve üst üste yeni projelerle kısa sürede etkileyici bir kariyer elde etti.

Halit Özgür Sarı, en son Fox TV ekranında yayınlanan ve Sinem Ünsal’ın da kadın başrol olarak yer aldığı Gizli Saklı dizisinde yer alıyor. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin hikayesinin polisiye komedi olması oyuncu açısından da bir yenilikti. Daha önce hep dram rollerinde izlediğimiz Halit Özgür Sarı, farklı bir karakter ile ekranda hayranlarına yeni bir deneyim yaşattı.

Birçok genç oyuncunun sektöre giriş yaptığı ve önemli başarılar kazanarak kısa sürede yükseldiği bir ortamda, izleyiciler neden Halit Özgür Sarı’yı takip etsin? İşte bu soruyu Hürriyet gazetesi yazarlarından Hakan Gence, Youtube programında sordu.

Oyuncu ise bu soruyu mesleğini çok severek yaptığını söyleyerek yanıtladı. Sarı, “Ben işimi gerçekten severek yaparım. Ben çok kalbiyle yaşayan birisiyim. Kendimi şöyle ayırırım. Beyniyle davrananlar vardır, daha stratejik insanlar vardır. Ben biraz daha kalp tarafında durmayı tercih ediyorum” diye konuştu.

Kalbi ile hareket eden birisi olmaktan mutlu olduğunu ve kaderine güvendiğini anlatan oyuncu, kalbiyle aldığı kararlarda ise yanılmadığını da sözlerine ekledi.