Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Ecem Erkek’in yeni projesindeki imajı! Güldür Güldür’ün Naime’si bambaşka bir tipte!

İşte Ecem Erkek’in yeni projesindeki imajı! Güldür Güldür’ün Naime’si bambaşka bir tipte!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show ekibine 2018 yılında dahil olan Ecem Erkek, yeni projesiyle heyecan yarattı. Genç oyuncu, Yılmaz Erdoğan’ın yıllar önce tiyatro oyunu olarak yazdığı bir projenin film versiyonunda oynayacak. Daha önce Demet Akbağ’ın oynadığı başrolde olup olmayacağı ise merak konusu!

Ecem Erkek, Hayat Sırları dizisiyle birlikte ilk kez ekranda yer almıştı. 2017 yılındaki dizinin ardından oyuncu Güldür Güldür’e geldi. Özellikle son sezonda rol aldığı skeçlerdeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine toplayan oyuncu, şu sıralar yeni projesinin heyecanı içinde.

Naime karakteriyle ekrandaki tiplemeleri çok beğenilen Ecem Erkek, Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?” isimli tiyatro oyununun film versiyonu için hazırlıklara başlamış görünüyor!

İşte Ecem Erkek'in yeni projesindeki imajı! Güldür Güldür'ün Naime'si bambaşka bir tipte! 10

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından aşağıdaki fotoğrafı paylaşarak takipçilerini heyecanlandırmıştı. Yeni proje için bir imaj çalışması olduğu düşünülürken bu kez başka bir paylaşımla yeniden şaşırttı.

İşte Ecem Erkek'in yeni projesindeki imajı! Güldür Güldür'ün Naime'si bambaşka bir tipte! 11

Şu sıralar yaptığı bu paylaşımlarla ilgili detaylı bir bilgi vermekten kaçınan Ecem Erkek’in, film için imaj çalışmasında olduğu tahmin ediliyor. Güldür Güldür Show’un yeni sezon çekimleri başlamadan Ecem Erkek’in de film projesini bitirmesi bekleniyor. Oyuncu, Bayram tatilinde Ankara’ya ailesinin yanına gitmiş ve sonrasında hemen dönmüştü.

Şu sıralar yaptığı çalışmalarla birlikte Ankara’dan erken dönüşünün nedeninin de yeni projesine hazırlık olduğu anlaşılıyor.

İşte o son paylaşımı:

İşte Ecem Erkek'in yeni projesindeki imajı! Güldür Güldür'ün Naime'si bambaşka bir tipte! 12

‘Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?’ tiyatro oyununun başrolünde Demet Akbağ Gülseren isimli bir kadını oynuyordu.

Muzip, sivri dilli bir kadındı Gülseren rolü. Oyun 1999 yılında sahnelenmişti. Ecem Erkek’in Gülseren rolünde mi oynayacağı merak konusu. Demet Akbağ’ın oynadığı rolün, yeni dönemin başarılı genç isimlerinden olan Ecem Erkek’e verilmiş olma ihtimali yüksek ancak henüz net bir bilgi yok.

Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yapacağı filmde Demet Akbağ olmayacak. Filmde Devrim Yakut’un da rol alacağı konuşuluyor.

Ecem Erkek, 24 Haziran 1991 tarihinde Ankara’da doğumlu genç bir oyuncu.

Oyuncu 2007-2008 yılları arasında Mamak Belediyesi Konservatuvar’ında Tiyatro eğitimi ve 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu’nda Diksiyon Eğitimi almıştır.

2009 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu’nda kursiyerlik yapan Ecem Erkek sonrasında ise 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı bölümünü kazanmış ve 2015 yılında mezun olmuş.

İşte Ecem Erkek'in yeni projesindeki imajı! Güldür Güldür'ün Naime'si bambaşka bir tipte! 13

Henüz izleyicinin çok yeni tanıdığı Ecem Erkek’in yeni film projesinde nasıl bir rolde yer alacağı ise merak konusu.

Gelişmeler oldukça biz de sizlerle paylaşacağız…