Ana sayfa Sosyal Medya İşte Eda Ece’yi kendisini tepeden tırnağa hazırlayan o ekip!

İşte Eda Ece’yi kendisini tepeden tırnağa hazırlayan o ekip!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile çok beğenilen Eda Ece, aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni gibi hayranlıkla takip ediliyor. Yaptığı her paylaşımla dikkatleri çeken Ece, diziden verdiği tüyolarla da merakla takip edilen bir isim.

Oyuncu, Yasak Elma’da Yıldız olarak o kadar çok sevildi ki adeta karakteri fenomen hale geldi! Sosyal medyada capslerin yapıldığı Yıldız karakterindeki başarılı performansı ile merakla takip ediliyor, çok seviliyor oyuncu.

Eda Ece sevgisi, Türkiye sınırlarını da aşmış durumda. Arap dünyasında da büyük ilgi gören bir isim Ece. Geçtiğimiz günlerde bir ödül törenine katılan ve ödülüyle poz veren oyuncu, paylaşımlarıyla merakla takip edildi. MurexDor 2022’de ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görülen Eda Ece, ödülünü almak için Lübnan’ın başkenti Beyrut’a gitti.

Beyrut sokaklarında birlikte gittiği ekibi ile görülen oyuncu, yaptığı paylaşımlarda kendisinin saçını, makyajını yapan, kıyafetlerini seçen, fotoğraflarını çeken ekibiyle poz verdi.

İşte Eda Ece'yi kendisini tepeden tırnağa hazırlayan o ekip! 10

Her daim şık, bakımlı görmeye alıştığımız Eda Ece, kendisini tepeden tırnağa hazırlayan ekibini takipçileriyle de paylaştı. Aralarında pek çok ünlü isme stil danışmanlığı yapan Rutkay Öziş’in de bulunduğu ekip, bu özel tören için Eda Ece’yi özenle hazırladı.

İşte Eda Ece'yi kendisini tepeden tırnağa hazırlayan o ekip! 11

Ödül töreni öncesinde Beyrut’u ekibiyle gelen Eda Ece, yaptığı paylaşıma şu notu düştü İngilizce olarak: “Bugün Lübnanlılardan duyduklarım beni çok etkiledi. Son birkaç yıldır travmatik olaylar yaşadılar. Bu güzel aydınlık şehri tekrar mutlu görmeyi umuyorum. Beni kabul ettiğiniz ve baan çok fazla sevgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu gece Murex D’or ödül töreninde görüşmek üzere.”

İşte Eda Ece'yi kendisini tepeden tırnağa hazırlayan o ekip! 12

Eda Ece, ‘En İyi Oyuncu’ ödülünü aldıktan sonra mutluluğunu da şu sözlerle paylaştı:  “Bugün Lübnanlılardan duyduklarım beni çok etkiledi. Son birkaç yıldır travmatik olaylar yaşadılar. Bu güzel aydınlık şehri tekrar mutlu görmeyi umuyorum. Beni kabul ettiğiniz ve bana çok fazla sevgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.”

Oyuncu, gecedeki kıyafet seçimi ile ayrıca beğeni topladı. Siyah beyaz derin yırtmaçlı elbisesi, saçı, makyajı ile Lübnanlı hayranlarını da büyüleyen oyuncu, arkasında hepsi profesyonellerden oluşan ekibinin özenli çalışmasıyla benzer gecelere tarzıyla damgasını vuruyor…

İşte Eda Ece'yi kendisini tepeden tırnağa hazırlayan o ekip! 13