Ana sayfa TV Programları İşte O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Üngür!

İşte O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Üngür!

tarafından ker_def

O Ses Türkiye’nin bu sezonki finalinde son ikiye kalan Umut Kaç ve Ferat Üngür arasında daha fazla SMS alan Ferat Üngür şampiyon oldu.

Bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan, gizli kalmış sesleri Türk halkıyla tanıştıran O Ses Türkiye bu sezon da sürprizlerle izleyicilerin karşısına çıktı.

Yarışmanın 33. ve final bölümü canlı yayınla 27 Ocak Pazar akşamı izleyicilerle buluştu.

Final bölümünde eğlenceli ve heyecan dolu anlar yaşandı.

Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün jüriliğini yaptığı O Ses Türkiye yarışmasının finalinde önceki bölümlerden eğlenceli sahnelere yer verildi.

Beyazıt Öztürk, finale 3 yarışmacısı ile kalırken büyük alkış aldı. Duygularını paylaşan Öztürk, bugün bir kişinin kazanacağını ama kimsenin kaybetmeyeceğini söyledi.

Esprili ifadeleriyle herkesi güldüren Beyaz Öztürk, “Bugün bu yarışmayı bir kişi kazanacak ama kimse kaybetmeyecek” ifadesini söylerken zorluk yaşayınca herkesi bir gülme tuttu.

Hadise, “Biz bir aileyiz, birbirimize gülebiliyoruz, hiç sorun yok” diye konuştu.

Acun Ilıcalı, “Bazı insanlar vardır ortamı yükseltir” diyerek Hadise’nin de böyle birisi olduğunu ifade etti.

Acun Ilıcalı iki finalistten ilk ismin Ferat Üngür olduğunu açıkladı.

Ilıcalı, ikinci finalistin de Umut Kaç olduğunu belirtti.

Her iki finalist de şarkılarını seslendirdi.

Yarışmacısı finale kalan Beyaz, “İki tane harika ses, iki tane harika ses. Buradan herkes kazanır. Biz gurur duyarak izledik ikinizi de. Ben hem size teşekkür ediyorum hem yolun yarısında elenen inanılmaz güzel sesler vardı. Baştan beri seyirci katkı verdi, teknik abi, biz falan ama ilk günden gelen bir sürü yarışması ile güzelleşti. Onlara da teşekkür ediyorum. Hak eden kazansın. İkiniz de harika insanlarsınız. Harika sesleriniz var” diye konuştu.

O Ses Türkiye’ye kazanan ismi Acun Ilıcalı açıkladı… Bu sezonun birincisi Ferat Üngür oldu. Böylelikle Murat Boz’un yarışmacısı şampiyon oldu.

İşte O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Üngür! 7

Şampiyon olan Ferat şöyle konuştu: “Çok teşekkür ediyorum. Acun medya ailesine, Murat ağabeyi, Tarık ağabeye ve bu güzel orkestraya teşekkür etmek istiyorum. Annelere armağan etmek istiyorum. Şiddet mağduru kadınlara armağan etmek istiyorum. Hepinize çok teşekkürler.”

Murat Boz, yarışmanın ilk senesinde şampiyon olmuştu. Boz, bu sezon da şampiyon olarak büyük mutluluk yaşadı.

Acun Ilıcalı, “Murat Boz ilk senemizde ve son senemizde şampiyon oldu” ifadesini kullanırken, izleyiciler yarışmanın sona erdiği fikrine kapıldı.

Ancak Ilıcalı, yarışmanın bitmediğini anlatmak için de “Önümüzdeki sezon buluşmak üzere” diyerek O Ses Türkiye’nin devam edeceğinin altını çizdi.