Ana sayfa Dizi Haberleri İşte profesyonellik bu! Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova için neler yaptı neler!

İşte profesyonellik bu! Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova için neler yaptı neler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezondaki en önemli artılarından birisi de yeni katılan Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın hikayeye kattıkları büyük açılım. Her iki karakter de diziye çok iyi oturdu. Her ikisi de ekrana hikayesi olan karakterlerle geldi. İzleyiciler de hiç yadırgamadan onları kabul etti.

Geçen yıl Benim Tatlı Yalanım isimli romantik komedi dizisinde başrolde yer alan Furkan Palalı, yeni sezonda dram işinde yer alıyor. Oyuncu canlandırdığı Fikret Fekeli karakteriyle de diziye iyi bir giriş yaptı. Güçlü bir adama hayat veren Furkan Palalı, Dizi TV programına konuştu.

Furkan Palalı’nın diziye hazırlık süreci pandemi nedeniyle çok verimli geçti. Zaman bulan ve bu kıymetli zaman sürecinde de birçok araştırma yapan Furkan Palalı, karakter için yoğun bir hazırlık süreci yaşadı. Oyuncu bu süreçte yaptıklarını da şu sözlerle anlattı:

“Çok ciddi bir bölüm sayısı var geçmişte, benden önce çekilen. Onları detaylı izleyebilme fırsatım oldu. O dönemin dokusu farklı olduğu için, bu kimi zaman masa düzeninde, masa sohbetinde, samimiyette nasıl bir üslup ile davranıldığı, bugün bizim modernize ettiğimiz o davranış biçimlerinin o dönem nasıl olduğunu araştırdım. O dönemin biraz kitaplarını okudum. O dönemin Çukurova’sını biraz okudum, araştırdım. O yüzden diziye hazırlık sürecim pandemi dolayısıyla bayağı verimli geçti.”

Dizide oluşturulan Fikret Fekeli imajının kendisi için çok kıymetli olduğunu anlatan Furkan Palalı, büyük bir ekibin nasıl giyineceğine kafa yorduğunu hatırlattı. Oyuncu, “Biz oyuncular da karakter olarak hazırlanırken, bunun çok üzerinde durmamız gerektiğini düşünüyorum. Ben buna çok dikkat ediyorum. Bu dönem şartlarında bu sürprizi ve yabancı gözüken şehre yabancı gelen bu adamın imajı da bu şekilde olmalıydı. Setten biraz önce yaptık ki, ben de karaktere ısınma payı istedim. Sete çıkmadan önce adamın bu imajını sindirmiş halde sete çıktım” ifadelerini kullandı.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.