Ana sayfa Sosyal Medya Seda Bakan, Mucize Doktor’da tam aradığını buldu!

Seda Bakan, Mucize Doktor’da tam aradığını buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyunu Seda Bakan, bilindiği üzere Mucize Doktor dizisine 2.sezonda Ferda karakteri ile katıldı. Ünlü oyuncu yeniden kariyerine böyle güçlü bir yapım ile dönüş yaparak, iddiasını da ortaya koydu.

Seda Bakan, 10 Ekim 1985 doğumlu. Oyuncu 35. yaş gününü sevdikleri ile bir arada kutladı. Seda Bakan, eşi Ali Erel’in sürprizi ile çok mutlu bir akşam geçerdi. Davete katılan arkadaşlarının korona sıkıntısı olmadığını, yeni test yaptıranlarla bir araya geldiğini anlatan Seda Bakan, doğum günü için herkesin özellikle test yaptırdığını da anlattı.

Oyuncu, “Böyle güzel bir organizasyon yapmış Ali. Ben biliyordum bir şeyler olduğunu, ona göre giyindim ama bu kadar beklemediğim arkadaşlarım, abim vardı. Onları görünce çok mutlu oldum” açıklamasında bulundu.

Seda Bakan, eşinin romantik birisi olduğunu ama bebek olduktan sonra biraz farklılaştığını, her şeyin Leyla’ya göre endekslendiğini anlattı.

Birlikteliklerinde 7 yılı geride bırakan çift, kameralar karşısında da oldukça mutluydu. Mucize Doktor dizisinde Ferda karakterine hayat veren oyuncu, her şeyin iyi gittiğini söyledi.

Kendisine yapılan geri dönüşlerden mutlu olduğunu anlatan Seda Bakan, “Güzel sonuçlar yani ben güzel tepkiler alıyorum. Devam eden bir işe girmek her zaman riskli bir şeydir. Ama bence şu an iyi gidiyor. Adil hocanın kızı olma şeyi iyi geldi insanlara. Ben çok mutluyum” dedi.