Ana sayfa Sosyal Medya Jessica May ve Hilmi Cem İntepe birbirine ne kadar çok benziyor!

Jessica May ve Hilmi Cem İntepe birbirine ne kadar çok benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maria ile Mustafa dizisi atv ekranında Pazar akşamları yayınlanıyor. İlk 6 bölüm yayınlandı, ancak reyting sonuçları iyi gitmiyor. Dizi totalde güçlü ama AB ve ABC1 gruplarında iyi durumda değil. Total izleyicisi tarafından ayakta tutulan Maria ile Mustafa konusunda atv’nin de sabır gösterdiği net bir şekilde görülüyor.

Dizinin başrol oyuncuları Hilmi Cem İntepe ve Jessica May ise hem uyumları hem enerjileri hem de samimiyetleri ile izleyicilerin gözünü girdi. İkili başarılı işler yapıyor, aralarındaki uyumu da sahnelere yansıtmaya gayret ediyor.

Yeni Gelin dizi ile tanınan Jesica May halinden memnun. Sette de her şeyin iyi gittiğini anlatan oyuncu, bazı detaylar da vermekten kaçınmadı. Dizi TV programına konuşan Jessica May, “Bence çok enerjik geçiyor set, ortam. Yani bütün ekip o kadar uyumlu ki, herkesin birbiriyle enerjisi tuttu. Ve çok mutlu bir şekilde çekimler oluyor. Bizim yönetmenimiz setin arasında güzel müzikler açıyor. Ortalığı şenlendiriyor. Çok hoşumuza gidiyor, çünkü farklı şarkılarla bütün çekip çok eğleniyor. Çok güzel oluyor bence” şeklinde konuştu.

Jessica May ile birbirlerine benzediklerini anlatan Hilmi Cem İntepe, aralarındaki uyumu ve enerjiyi sahnelere de yansıtmaya çalıştıklarını anlattı.

Oyuncu, “Ben daha önce de söylemiştim. Ben, samimi, içi dışı bir bir insanım. Jessica’yı tanıdığımda da aynı benim gibi birisi olduğunu gördüm. O yüzden partnerlik anlamından çok mennunum, çok güzel bir enerjimizin ve samimiyetimizin olduğunu düşünüyorum. Bunu da sahneleri yansıtmaya çalışıyoruz zaten” dedi.

Kapadokya’yı ‘büyülü bir yer’ olarak tarif eden Jessica May, doğa ve hayvanlarla birlikte olmaktan memnun. Kapadokya’nın doğasına da hayran kalan oyuncu, kendisi açısından her şeyin iyi gittiğini anlattı.

Hilmi Cem İntepe, boş günlerinde bölgeyi gezdiğini ancak haftanın 6 günü sürekli çalıştıklarını ifade etti.