Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezon ekibi! Damla Colbay gitti ama yepyeni ünlüler geldi!

İşte Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezon ekibi! Damla Colbay gitti ama yepyeni ünlüler geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yeni sezonda devam etmesine karar verilen Yalnız Kurt dizisi için büyük bir değişim dönemi yaşandı. Ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav imzasını taşıyan Yalnız Kurt dizisinin yeni sezonda hem hikaye değişecek hem de oyuncu kadrosunda büyük yenilik yaşanacak.

Sare karakterini canlandıran Damla Colbay’ın veda etmesinin ardından Jessica May’in yeni kadın başrol olarak diziye katıldığı ortaya çıkmıştı. Meryem karakterini canlandıracak olan oyuncu, uzun bir aradan sonra yine atv ekranında hayranları ile buluşacak. Jessica May, en son Maria ile Mustafa isimli diziyle 2 yıl önce yine atv’de izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

İşte Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezon ekibi! Damla Colbay gitti ama yepyeni ünlüler geldi! 80

Jessica May, atv tanıtım çekimlerinde ekip arkadaşları ile bir araya geldi. Ayrıca dizinin yeni başrol isimlerinden Yalçın Hafızoğlu da çekimlerde yer aldı. Jessica May, “Ben çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Yalnız Kurt gibi bir projede yer almak benim için onur verici. Ayrıca tekrar atv ailesinde olmak beni çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Yalnız Kurt dizisinin başrol erkek oyuncusu Hasan Denizyaran ise şimdiden yeni dönemin heyecanını yaşıyor. atv yeni sezon tanıtım çekimlerinin çok eğlenceli ve enerjik geçtiğini anlatan genç oyuncu, dizi sayesinde popülerliğini bir anda artırmayı başardı.

İşte Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezon ekibi! Damla Colbay gitti ama yepyeni ünlüler geldi! 81

Yaprak Medine iel Murat Han’ın ikinci sezonda rollerine devam edeceği çekimlere katılması ile anlaşılırken, en son Gülümse Kaderine dizisinde rol alan Yalçın Hafızoğlu’nun da ekibe dahil olduğu ortaya çıkmıştı.

Tanıtım çekimlerinde şıklığı ile göz dolduran Yalçın Hafızoğlu, çok farklı bir karakter ile ekrana dönüş yapacak. Oyuncu bunun heyecanını yaşarken, “Oynadığım karakter birazcık farklı, bayağı heyecanlıyım. Bir an önce başlamasını” istiyorum diye konuştu.

İşte Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezon ekibi! Damla Colbay gitti ama yepyeni ünlüler geldi! 82

Dizide güçlü bir kadın karakterini canlandıran Yaprak Medine de tanıtım çekimlerinde siyahlar içindeki güzelliği ile dikkatleri çekti.

Oyuncu, tüm ekip arkadaşları ile birlikte kendisini çok iyi hissettiğini dile getirdi. İkinci sezona çok güzel hazırlandıklarını anlatan Yaprak Medine, “Ekip arkadaşlarımızdan aldığım duyumlara göre herkes çok güzel hazırlandı. Bu sezonun bomba gibi olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İşte Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezon ekibi! Damla Colbay gitti ama yepyeni ünlüler geldi! 83

Hakan Bilgin, Hazım Kömükçü, Gökçe Özyol, Recep Çavdar, Cihan Kurtaran ve Alper Saylık gibi isimlerin de ikinci sezonda Yalnız Kurt dizisiyle ekranda olması bekleniyor.

Bulmaca gibi her bölüm bir parçası çözülen etkileyici bir hikaye ile yoluna devam edecek olan dizinin tecrübeli isimlerinden Murat Han, kadronun artık daha da güçlü olduğuna dikkat çekti.

İşte Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezon ekibi! Damla Colbay gitti ama yepyeni ünlüler geldi! 84

Ünlü oyuncu, “Hikayeler de genişleyecek, bence dizinin anlatım dizi çok daha güçlenecek diye düşünüyorum, yeni katılan arkadaşlarla birlikte” diye konuştu.