Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde artık bambaşka bir Ömer bulacaksınız!

Kardeşlerim dizisinde artık bambaşka bir Ömer bulacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmaya devam ederken, üçüncü sezonda önemli değişimler var. Dizinin yeni döneminde Kaan karakterini canlandıran Eren Ören artık arkadaşları ile birlikte yer almayacak. Dizinin üçüncü sezonundaki en önemli değişim hikayede yaşanacak. Eren ailesinin fakirlikten çıkıp da zenginliğin tadını almaya başlayacağı üçüncü sezon birçok farklı deneyim sunacak.

Süsen karakterini canlandıran Lizge Cömert ile birlikte dizinin youtube kanalı için açıklamalarda bulunan Yiğit Koçak, Ömer karakterindeki değişim hakkında bazı bilgiler verdi. Bu rol sayesinde geniş kitleler tarafından beğenilen oyuncu, son dönemin en çok konuşulan genç isimleri arasında bulunuyor.

Kardeşlerim dizisinde artık bambaşka bir Ömer bulacaksınız! 7

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu da Eren ailesinin zenginliği tatması üzerine geçecek bir hikayeye sahip ve Yiğit Koçak sözleriyle bunu doğruladı. Oyuncu, “Ömer, zenginliği tattı bir kere. Buradan düşüşü daha sert olacak. Daha agresif ve daha sinirli bir Ömer ile karşı karşıya kalabiliriz” açıklamasında bulundu.

Oyuncunun bu sözleri Eren ailesinin zenginliği tatması ve bunu sevmesinin ardından yeniden fakirlik günlerine döneceğinin de işaretini veriyor. Bu işaretler ile birlikte Yiğit Koçak, Ömer karakterinin artık fakir ama gururlu bir genç iken, bir anda zenginliği kaybedince agresif ve sinirli birisine dönüşeceğinin mesajını da veriyor.

Lizge Cömert ise Süsen karakterinin üçüncü sezondaki değişimini 3 kelime ile özetledi: “Güç, aşk ve sırlar.”

Lizge Cömert’e göre Süsen karakteri üçüncü sezonda güçlü olmak, aşkın peşinden gitmek ve sırlarını saklamak üzerine bir senaryo kurgusu üzerinden hareket edecek. Bu mesaj ile genç oyuncu da dizinin hayranlarının bir hayli meraklandırdı.