Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Zümrüdüanka dizisine yeni katılan ünlü!

İşte Zümrüdüanka dizisine yeni katılan ünlü!

tarafından ker_def

Fox TV’nin Cumartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Zümrüdüanka’ya yeni bir karakter geliyor… Çekimleri Kapadokya’nın eşsiz doğasında gerçekleşen, FOX ekranlarının sevilen dizisi “Zümrüdüanka”ya usta oyuncu Itır Esen dahil oldu.

Güçlü bir kadın karakteri canlandıracak olan usta isim diziye katıldığı için çok mutlu. Alp Navruz, Ceren Yılmaz ve Selim Bayraktar’ın başrolünde yer aldığı dizide Itır Esen’in ilk imajı da ortaya çıktı.Makyaj ile bambaşka bir hale bürünen oyuncu diziye katıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

İşte Zümrüdüanka dizisine yeni katılan ünlü! 7

Esen, “Kapadokya büyülü bir yer, çekimleri böylesine güzel bir yerde yapılan “Zümrüdüanka”ya katıldığım için çok heyecanlıyım. Oyuncu arkadaşlarım ve set ekibi çok sıcakkanlı. Burada olduğum için mutluyum” açıklamasında bulundu.

Itır Esen’in diziye dahil olmasıyla birlikte önümüzdeki bölümlerde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Itır Esen yapımda Hamit Özgüç’ün annesi Nisa Özgüç olarak yer alacak. Nisa, çocuklarına kol kanat gerecek ve onları sahipsiz bırakmamak adına da büyük bir mücadele örneği sergileyecek.

“Zümrüdüanka”, her Cumartesi yeni bölümüyle saat 20.00’de FOX’ta.