Ana sayfa Sosyal Medya İtalya’yı fetheden Can Yaman, bu kez Macaristan’a çıkarma yaptı!

İtalya’yı fetheden Can Yaman, bu kez Macaristan’a çıkarma yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Daha önce başka dizilerde rol almış olsa da Demet Özdemir ile başrolünde oynadığı Erkenci Kuş dizisi, Can Yaman’ın meslek hayatında adeta bir dönüm noktası oldu! En son Özge Gürel ile Dolunay dizisinde rol aldıktan 6 ay kadar sonra Erkenci Kuş dizisiyle ekrana gelmişti. Ancak öylesine bir değişim geçirmişti ki oyuncu, herkesi şaşkına çevirirken hayran kitlesini de büyütmüştü.

Dolunay ve Erkenci Kuş dizileri arasındaki sürede rolü için sıkı bir çalışmaya giren Can Yaman, özellikle spor salonlarında uzun saatler geçirmiş, özel bir diyetle birlikte kaslarını geliştirerek görünümünü bambaşka bir hale getirmişti. Saçlarını da uzatan oyuncu, Erkenci Kuş’taki Can Divit karakteri ile bambaşka bir imaja bürünmüş ve bu haliyle sadece Türkiye’de değil, kısa sürede yurt dışında da beğeni toplamıştı.

Diziyi izleyen İtalyanlar, Can Yaman’a olan hayranlıklarını arttırırken oyuncu da Bay Yanlış dizisinin erken final yapmasının ardından İtalya’ya giderek burada bir dizi anlaşmaya imza atmıştı. Uzun süredir ülkede dizilerde, reklam filmlerinde, markaların özel çalışmalarında yer alan oyuncu, Disney Plus’la anlaştıktan sonra El Turco isimli dizinin ön hazırlığı için Türkiye’ye dönmüştü yakın zamanda.

İtalya'yı fetheden Can Yaman, bu kez Macaristan'a çıkarma yaptı! 7

Can Yaman’ın İtalya’da çektiği ve merakla beklenen ilk dizi Viola Come Il Mare çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncunun yarı Türk yarı İtalyan bir polis olan Francesco Demir’e hayat verdiği dizisi 14 Eylül’de Canale 5’te yayınlanmaya başladı.

Oyuncu ise İtalya’yı fethettikten sonra bu kez Macaristan’a bir çıkarma yapmış görünüyor! Can Yaman, Macaristan’a giderek oradaki hayranlarıyla buluştu. Oyuncunun ülkedeki hayranları, kendisini büyük bir coşkuyla karşılarken Can Yaman da bu ilgiye samimi bir şekilde karşılık vermekte…

Bir süre önce Macaristan’a giden oyuncunun, Disney Plus için çekilecek El Turco dizisi için ülkede olduğu tahminleri yapılıyor. Kısa bir süre önce de zaten dizinin Türkiye’de değil İtalya ve Hırvatistan’da çekileceği gündeme gelmişti. El Turco’nun bazı sahnelerinin de Macaristan’da da çekilmesi olasılığı kuvvetli.

Disney Plus’ın iddialı yapımları arasında yer alan El Turco’nun yönetmenliğini, daha önce Ezel, Babil, Karadayı gibi başarılı projelere de imza atan Uluç Bayraktar üstleniyor.

Dizide, Osmanlı akıncısı El Turco’yu canlandıracak Can Yaman. El Turco’nun II. Viyana Kuşatması sonrası İtalya’nın Moena köyüne yerleşmesini ve köyü derebeylere karşı özgürleştirmesini konu ediyor dizi.

Bu arada El Turco dizisiyle ilgili henüz net bir bilgi yok. Eylül ayında çekimlerinin başlanması bekleniyor. Dizide Can Yaman’ın partnerine kimin hayat vereceği ise hala bir muamma! Hande Erçel’in ismi geçiyor olsa da resmi bir açıklama yapılmış durumda değil. Gelişmeler, Can Yaman hayranları tarafından merakla beklenmekte…