Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İyi Aile Babası dizisinde ilk bölümlerin günahı olmaz, acemilikler atılıyor!

İyi Aile Babası dizisinde ilk bölümlerin günahı olmaz, acemilikler atılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show programından bir kez daha ayrılarak, yeniden dizi denemesi yapmaya karar veren Çağlar Çorumlu, Kanal D’nin komedi yapımı İyi Aile Babası’nı tercih etmişti. 3 Aralık perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanan dizinin bu hafta da 2. bölümü ekrandaydı. Ünlü oyuncu daha önce de Jet Sosyete için Güldür Güldür Show ekibini 2 sezon bırakmış, sonra programa tekrar dönüş yapmıştı.

Çağlar Çorumlu bu sezonda yine dizi tercihinde bulundu ve en iyi başardığı komedi rollerine bir yenisini daha ekledi. İyi Aile Babası dizisinin ilk bölüm reytingi iyi gelse de ikinci bölümde düşen reytingler dizi adına olumsuz bir tablo çizdi. Şimdi dizinin 3. bölümünün 17 Aralık Perşembe akşamı nasıl bir sınav vereceği merakla beklenecek.

Set Ekstra ekibi ise Mehmet Ali karakterini canlandıran Çağlar Çorumlu ile sette buluştu ve dizi hakkında detaylar sordu. Çok keyifli bir işe başladıklarını ve acemiliği atmaya çalıştıklarını anlatan oyuncu, “Daha yeni buluştuk. İkinci, üçüncü bölüm itibariyle daha keyifli olacak” dedi.

Eşine sahneden evlenme teklif ettiği bilinen oyuncu, bu tür sürprizleri sevdiğini de söyledi. Çorumlu, “Herkesin önünde teklif ettim ki, hayır da diyemesin. Çok şaşırdı, seyircilerin içinde o da alkışlıyor” diye konuştu.

Nasıl bir baba olduğu sorusuna, “Kimse malım kötü demez. Elimden geldiğince iyi” şeklinde açıklamada bulundu.

Mehmet Ali karakteri ile benzerliklerinin olduğunu anlatan Çağlar Çorumlu, karakterin de kendisinin de çok verici kişilikler olduklarını ifade etti. Akrabaları ve arkadaşları ile sohbet etmeyi sevdiğini anlatan oyuncu, birbirine kırmıya, üzmeye gerek olmadığını anlattı.