Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de Babil dizisi final yaptı ama Nur Fettahoğlu pek de üzülmedi!

Star TV’de Babil dizisi final yaptı ama Nur Fettahoğlu pek de üzülmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Babil dizisiyle buluşan Nur Fettahoğlu, 20. bölüm itibariyle final yapan dizinin ardından, evine çekildi. Babil’deki Eda performansı ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, evden çıkmamaya çalıştığını anlatı. Yılbaşı için alışveriş yaparken kameralar tarafından görüntülenen oyuncunun maske ve mesafe kuralına uyması da dikkat çekti.

Evde kaldığı için zorlanmadığını ve normalde de zamanını evde geçirdiğini anlatan oyuncu, “Biz zaten hep evdeydik, dizi çekimi dışında evdeydim. Benim için değişen bir şey yok. Yine evdeyim” diye konuştu.

En büyük korkusunu da açıklayan Nur Fettahoğlu, “Daha temkinli davranıyoruz. Sette daha çok korunmak zorunda kaldık. En büyük korkum hasta olacağım ve kızı göremeyeceğimdi. Şükürler olsun o da bitti, artık evdeyim” ifadesini kullandı.

Babil dizisinin final yapmasından dolayı rahatsız olmadığı hatta buna sevindiği de açıklamalarından belli olan ünlü oyuncu, bu süreçte dinleneceğini ve yeni bir proje için sete çıkmayacağını vurguladı.

Babil dizisinin final yapmasının kendisi için sürpriz olmadığını da açıklayan Fettahoğlu, “Sürpriz olmadı, bekliyorduk zaten. Kısa süreli bir işti o… Tuttu, niye tutmadı. Herkes çok mutsuz oldu bitti diye” şeklinde konuştu.

Nur Fettahoğlu, Babil dizisinin zaten televizyon için değil dijital için planlandığını ve 20. bölümde final yapmasının normal bir durum olduğunu da sözlerine ekledi.