Ana sayfa Müzik Dizilere ara veren Keremcem öyle bir dönüş yaptı ki, yeni imajına herkes şaştı!

Dizilere ara veren Keremcem öyle bir dönüş yaptı ki, yeni imajına herkes şaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Keremcem, şarkıcılık ve oyunculuk mesleklerini birlikte yürüten isimlerden birisi… En son atv ekranında Kimse Bilmez isimli dizide yer alan oyuncu, tam 1 yıldır ekranlardan uzakta… Keremcem, bu süreçte müzik çalışmalarına daha fazla ağırlık verdi.

Kısa saçlı hali ile hayranlarının hatırladığı oyuncu, yeni projesinde ise değişen imajıyla herkesin dikkatini çekti. Oyuncu, bu sefer yeni şarkısı ile gündem oldu. Keremcem’in “Geçmiş Olsun” isimli şarkısıyla ilgili paylaşımları da sosyal medyada heyecanı artırdı. Oyuncu, “Klip ve şarkı 18 Aralık’ta tüm dijital müzik platformlarında” diye de bilgi verdi.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından duyurular yaparken, youtube kanalından da şarkının bir bölümünü yayınladı. Uzun saçları ile dikkatleri çeken oyuncunun yeni imajı da hayranları tarafından çok beğenildi.

Birçok hayranı ise “Nerelerdesin özlettin kendini, arayı bu kadar açma” diye yorum bıraktı. Tanıtım görüntülerini ve şarkıyı çok beğendiklerini de belirten takipçiler, “Harika bir şarkı, tamamını da heyecanla bekliyoruz” diye yazdı.

İşte Keremcem’in yeni şarkısı Geçmiş Olsun’dan kısa bir bölüm ve klipteki uzun saçlı hali…