Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’den sonra Aslıhan Gürbüz kendisini ne kadar çok özletti!

Ufak Tefek Cinayetler’den sonra Aslıhan Gürbüz kendisini ne kadar çok özletti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 24 Ekim 2017 tarihinde başlayan Ufak Tefek Cinayetler dizisi 45. bölümü ile birlikte 11 Aralık 2018 tarihinde final yaparak izleyicisine veda etmişti. Büyük beğeni toplayan dizide Merve karakteri ile iz bırakan Aslıhan Gürbüz, yapım devam ederken yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süre bölümlerde yer alamadı.

Aslıhan Gürbüz bu sorunları sonrasında inzivaya çekildi. Doğa ile baş başa olacağı yeni yaşamına adım atan ve setlerden de uzakta duran ünlü oyuncu, 2 yılın ardından yeniden hayranları ile buluşmaya geliyor. Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterine hayat verecek olan oyuncu, birçok ünlü gibi tv8’in sevilen dizisinde bir süre konuk oyuncu olarak yerini alacak.

Aslıhan Gürbüz’ün ekrana dönüşü hayranlarını da bir hayli mutlu etti. Sosyal medyada yorum bırakan takipçiler, uzun bir süredir göremedikleri oyuncu için övgü üstüne övgüde bulundu.

Bir hayranı, “Aslıhan Gürbüz varsa gerilmeye, heyecanlanmaya, üzülmeye, ağlamaya ve gülmeye hazır olun, hepsini cok iyi yansıtıyor” diye yorum yaptı. Birçok takipçi de benzer düşüncede olduklarını beğenileriyle sergiledi.

Arka Sokaklar gibi ömrü olmasının dilendiği dizilerden birisi de Kırmızı Oda. Binnur Kaya’nın Doktor hanım olarak başrolünde yer aldığı dizi, Cuma akşamlarının en çok reyting alan yapımı konumunda.

Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Kumru ile eşi Fahri’yi oynayan Bülent Seyran, Kırmızı Oda’nın 17. bölümüne renk katacak. “Aslıhan Gürbüz’ü sabırsızlıkla bekliyorum. Uzun bir aradan sonra efsane bir şekilde geri geliyor” diyen birçok takipçi sosyal medyada yazıyor.

Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise eşi (Fahri Bülent Seyran) kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama (Yavuz Bora Koçak) bıçakla saldırmaya kalkıp orada fenalaşır. Dizide Aslıhan Gürbüz rüzgarının eseceği bu kısa bilgiden bile anlaşılıyor.