Ana sayfa Sosyal Medya İyi Günde Kötü Günde dizisinde Yasemin Allen’in Melisa’sı nasıl bir karakter?

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Yasemin Allen’in Melisa’sı nasıl bir karakter?

tarafından ker_def

O3 Medya imzasını taşıyan başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’ın paylaştığı Star’ın iddialı dizisi” İyi Günde Kötü Günde” 12 Eylül Cumartesi akşamı izleyici ile buluşuyor. Dizinin güzel oyuncusu Yasemin Allen yeni rolünü ve proje dair bilinmeyenleri anlattı. Oyuncu, Melisa karakterine hayat verecek ve izleyicileri ekran başında güldürecek.

Yasemin Allen, dizinin senaryosunu okur okumaz içinde yer almak istediğini ve canlandıracağı rolü de çok sevdiğini belirtti. Oyuncu, “Melisa tatlı çelişkileri olan bir kadın, hem oturaklı hem çocuksu, hem kırılgan hem de güçlü. Bazen muzır, bazen duygusal. Onu canlandırmak büyük bir zevk” diyerek karakteri hakkında detaylar verdi.

Renkli ve eğlenceli anlatımı ile dikkat çeken projeyi hakkında düşüncelerini de paylaşan Yasemin Allen, “İyi Günde Kötü Günde’nin özgün dili ve karakterlerin renkleri beni çok etkiledi. İzleyicimizi güldürmek ve kalplerine dokunmak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Yasemin Allen'in Melisa'sı nasıl bir karakter? 7

En son Strike Back isimli İngiliz dizisiyle gündemde olan oyuncu, yeniden televizyon ekranına dönüyor… Cumartesi akşamları büyük bir reyting yarışı da başlıyor…

İyi Günde Kötü Günde dizisinin rakipleri şu yapımlar: Kalk Gidelim, Kuzey Yıldızı, Zümrüdüanka…

“İyi Günde Kötü Günde” Sevilen isimleri, eğlenceli hikayesi ile 12 Eylül Cumartesi akşamı Star’da.