Ana sayfa Dizi Fragmanları İyilik dizisine büyük fırsat çıktı, Fox TV bu sefer aynı hatayı yapmadı!

İyilik dizisine büyük fırsat çıktı, Fox TV bu sefer aynı hatayı yapmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan İyilik dizisi Cuma akşamları yayınlanıyor. Şimdiye kadar 7 bölümü ekrana gelen dizide İsmail Demirci, Hatice Şendil ile birlikte Sera Kutlubey ve Perihan Savaş başrolleri paylaşıyor. Dizinin akıbeti çok merak ediliyordu.

Geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunan Hatice Şendil ilk mutlu haberi vermiş ve sezon finali yapılacağını belirterek, ikinci sezonda da ekranda yer alacaklarını duyurmuştu. İyilik dizisinin sekizinci bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda “sezon finali” ifadesi oyuncunun açıklamalarını doğrulamış oldu.

Sezonun sonlarında yayına alınması ile Fox TV aslında zamanlama hatası yapmıştı. İzleyicinin ekrandan iyice koptuğu bir ortamda reytinglerin çok iyi gelmesi pek de mümkün değildi. Hatta bu yüzden Gülümse Kaderine isimli bir başka dram dizisi de beş bölümde bitirildi.

Fox TV, reytingleri biraz daha iyi olan ve hikayesi itibariyle de gelecek sezon çıkış yapma ihtimali bulunan İyilik dizisini elinde tutma kararı verdi. Böylece de dizinin Eylül ayında yeniden izleyicilerle buluşabilmesi için fırsat çıktı.

Yasak Elma’ya benzetilen ve aldatma, entrikalar üzerine kurulu hikayesi ile dikkat çeken İyilik dizisi bu hafta sezon finali yapacak.

17 Haziran Cuma günü ekrana gelecek olan sekizinci bölüm ile birlikte ara verecek olan dizinin ekibi Ağustos ayında yeniden bir araya gelecek ve çekimler başlayacak.

İyilik dizisinin Eylül ayından itibaren ikinci sezonu ile ekrana dönmesi ve yaz arasında hikayenin hem geliştirilmesi hem de oyuncu kadrosuna yeni isimler katılarak da ilginin artırılması için çalışmalar yapılması bekleniyor.