Ana sayfa Dizi Fragmanları İzleyiciyi mıknatıs gibi çeken Gönül Dağı’nda gönüllere hüzün doldu!

İzleyiciyi mıknatıs gibi çeken Gönül Dağı’nda gönüllere hüzün doldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem eğlenceli hem de duygusal sahneleri ile son haftaların yükselen yıldızı olan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamlarının en beğenilen yapımı olmayı sürdürüyor. 10’lu reyting oranlarına ulaşan ve tüm izleyici kitlesinden güçlü dönüşler alan dizinin hikayesi de oyunculuk performansları da çok başarılı bulunuyor.

Adeta izleyicileri mıknatıs gibi kendisine çekmeye devam eden dizinin her hafta iyi sonuçlar alması da kemik bir izleyici kitlesinin oluştuğunu anlatmaya yetiyor… Dizinin şimdiye kadar 13 bölümü yayınlandı ve 30 Ocak akşamı da 14. yeni bölüm izleyicilerin karşısına çıkacak. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Hem hüzünlü sahneler hem aşkın yakıcı atmosferi hem de umudun yeşerdiği neşeli anları yeni bölümde bulabileceksiniz. Dilek’in Taner konusundaki kararsızlığı sürürken, Asuman’ın gidişi ile Ramazan’ı bir hüzün kaplıyor. Ayrıca Sefer ile Zahide aşkında da neler olacağı merakla bekleniyor.

Taner ve amcaoğullarının icatlarına devam etmesi ise herkesi neşelendirecek anlarla dolu olacak. Temiz enerji projesi yürütmeye başlayan gençler elektrik üretmek için ortaya yeni bir alet çıkartacak. Ayrıca Çiğdem Aygün’ün canlandırdığı Keriman’ın şarkıcılık macerası da izleyicileri bir hayli güldürecek anlarla dolu olacak.

İşte 30 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Gönül Dağı dizisinin 14.bölümünden ilk fragman: