Ana sayfa Dizi Haberleri Jessica May, aylardır Maria ile Mustafa dizisi için ders alıyor!

Jessica May, aylardır Maria ile Mustafa dizisi için ders alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Gelin dizisinde canlandırdığı Bella karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May, yeni sezonda yeni bir dizi ile ekrana dönüyor… atv’de yayınlanacak olan Maria ile Mustafa dizisinin başrolünü Hilmi Cem İntepe ile paylaşan oyuncu, büyük bir heyecan yaşıyor.

Türkiye’deki kariyerini daha da geliştirme noktasında önemli bir fırsat daha edinen oyuncu, yeni dizisi için 5 aydır dans dersleri alıyor…

Kolombiya’dan gelen Latin bir genç kızı canlandıracak olan Jessica May, özellikle salsanın öne çıkacağı dizi için 5 aydır derslerini aksatmadan sürdürüyor. Jessica May, “Dansa karşı ilgim hep vardı. Yaklaşık 5 aydır ders alıyorum. Salsa da samba gibi en sevdiğim danslar arasında yerini aldı” açıklaması ile dikkat çekti.

Jessica May, aylardır Maria ile Mustafa dizisi için ders alıyor! 7

Maria ile Mustafa bir dram hikayesi… Dizinin konusu da Yabancı Damat’a benzerliği ile dikkat çekmişti. Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa’nın aşk hikayesinin ekrana geleceği atv dizisi, yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olarak değerlendiriliyor.