Ana sayfa Sosyal Medya Hata yapan Ebru Şahin’e hayranlarından moral veren destek!

Hata yapan Ebru Şahin’e hayranlarından moral veren destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile göz dolduran Ebru Şahin, aşk konusunda önemli bir hata yapmıştı. Magazinin basınında yer alan Cedi Osman ile aşk yaşadığı iddialarını ağır sözlerle eleştiren oyuncu, daha sonra ünlü basketbolcu ile el ele görüntü verince bu durum herkesi şaşırtmıştı.

Magazin basınına yüklendiği mesajında “Hava sıcak tabii araştırmak yerine boş haber yapmak daha kolay siz de haklısınız ama ayıp” diyerek kendini savunan oyuncunun, aslında doğruyu söylemediğinin ortaya çıkması inandırıcılığına da zarar vermişti.

Ancak Ebru Şahin hayranları sosyal medyada yer alan olumsuz eleştirilere karşı oyuncunun yanında yer aldı. Birçok hayranı, ünlü oyuncunun aldığı bu kararı destekleyen mesajlarıyla moral verdi.

Hata yapan Ebru Şahin'e hayranlarından moral veren destek! 8

Twitter üzerinde birçok destek mesajı gelirken, Ebru Şahin’in de bu mesajlardan birisini beğenmesi, takipçilerinin paylaşımlarını takip ettiği ve moral bulduğu şeklinde algılandı.

Cedi Osman ile el ele poz veren Ebru Şahin, Ağustos ayında başlayacak olan Hercai’nin 3. sezon çekimleri öncesinde aşkına adeta sarılmış durumda. Kendisine gelen olumlu yorumlar ve destek mesajlarından da pozitif şekilde etkilenen ünlü oyuncunun beğendiği tweette şöyle yazıyordu:

“Güzel kızım Ebrum. Eğer sen o eli tuttuysan gerçekten tutmuşsun demektir. Sizin birlikteliğinizden ben de mutluluk duyarım. Çok yakışmışsınız. Maşallah, mutluluğunuz daim olsun. Kim ne derse desin aldırmadan kalbinizin sesini dinleyin. Tadını çıkarın…”

Hata yapan Ebru Şahin'e hayranlarından moral veren destek! 9