Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin 2. transferi de netleşti, peki kimler ayrıldı?

Mucize Doktor dizisinin 2. transferi de netleşti, peki kimler ayrıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçen sezonun en başarılı dizisi olarak dikkatleri çeken Mucize Doktor, 28 bölüm yayınlanmıştı. Pandemi nedeniyle çekimleri Mart ayında durdurulan dizinin 2. sezonu için hazırlıkları bir süredir yapılıyor.

Geçtiğimiz gün dizinin oyuncuları yeni sezon toplantısında bir araya geldi ve neler yapılacağına yönelik bilgileri aldı. Çekimler de başlıyor… İzleyicilerin en çok merak ettiği konu ise kimlerin ayrıldığı ve yeni isimlerin kimler olduğu konusuydu… Hakan Kurtaş ismi zaten resmi olarak duyuruldu.Doruk karakterine hayat verecek olan Kurtaş’ın transferi çok olumlu karşılandı.

Seda Bakan konusunda ise bir kafa karışıklığı vardı.Ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta menajeri ile buluşmuş ve projeler üzerinde değerlendirme yaptıklarını söylemişti. Bu sözler de Mucize Doktor dizisi ile henüz anlaşmadı olarak değerlendirilmişti. Ancak oyuncudan ikinci bir açıklama daha geldi.

Mucize Doktor dizisinin 2. transferi de netleşti, peki kimler ayrıldı? 8

Önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaparken görüntülenen Seda Bakan’a dizi ile ilgili son durum soruldu. Seda Bakan, Mucize Doktor dizisiyle anlaşmaya vardık sayılır, aslında sadece sözleşme vs gibi imza işleri kaldı. Şimdilik bir pürüz gözükmüyor” açıklaması ile yeşil ışık yaktı. Mucize Doktor dizisinin ikinci transferinin de Seda Bakan olduğu artık net gibi… Taraflar anlaştı ve iş sadece imzaya kalmış durumda.

İŞTE DİZİDEN AYRILANLAR

Mucize Doktor dizisinin 2. transferi de netleşti, peki kimler ayrıldı? 9

Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder ile Damla’ya hayat veren Merve Dizdar’ın yapımdan gönderildiği de geçen ay ortaya çıkmıştı. Her iki oyuncu da sosyal medyadan yaptıkları sohbet buluşmasında dizinin setini çok sevdiklerini ve 2. sezonu da heyecanla beklediklerini belirten ifadeleriyle dikkat çekmişti. Ancak sonrasında ikisinin de artık hikayede yer almayacakları ortaya çıkınca hem oyuncular için hem de izleyiciler için bu durum büyük bir sürpriz olmuştu.