Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde yeni karar her şeyi değiştirebilir

Sen Çal Kapımı dizisinde yeni karar her şeyi değiştirebilir

tarafından ker_def

Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Fox TV’de Temmuz ayından bu yana yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı, başarılı performansı ile göz doldurdu. Geçen hafta biraz reyting düşüşü yaşasa da dizinin kemik bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini başrolde buluşturan dizide, bu iki ismin enerjileri ve başarılı uyumları da dikkat çekmeye devam ediyor. Sen Çal Kapımı 14 Ekim Çarşamba akşamı 14. bölümüyle ekranda olacak. Peki neler yaşanacak? Serkan’ın Eda hakkında aldığı yeni karar her şeyi değiştirebilir. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Eda, Serkan’ın onunla İtalya’ya gideceğini halasına ve arkadaşlarına açıklar. Çok mutlu, çok aşık ve heyecanlıdır. Serkan ise ailesinin, Eda’nın ailesiyle olan bağlantısını öğrenir. “Bu benim sorumluluğum, hiçbir şey beni Eda’dan ayıramaz” der ve ailesine karşı çıkar.

Eda’ya daha çok bağlanıp, işi erteleyip Eda’yla baş başa bir gün geçirmek ister. Eda ile aşklarını yaşarken, ofiste Serkan’ın yokluğunda programlar aksar, Leyla telefon trafiğinden çıldırır, ofistekiler panik haldedir. Efe’nin bu ortamda Selin’e yardım etmesi ve işleri düzene sokmak istemesi Serkan’ı çıldırtır.

Efe ekibin kaynaşması için bir yemek organize eder. Bütün ekibin katıldığı bu yemekte hem eğlence, hem rekabet hem de çekişmeli anlar yaşanır.

Serkan Eda’ya olan bağlılığını, ona tüm gerçeği söyleyerek gösterme kararı alır. Ama bu itiraf Serkan için kolay olmayacaktır.