Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete 39. final bölümüyle veda etti! İşte finaldeki çekim hataları!

Jet Sosyete 39. final bölümüyle veda etti! İşte finaldeki çekim hataları!

tarafından ker_def

Jet Sosyete final bölümüyle 2 Mayıs Perşembe akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluştu. Gülse Birsel, Derya Karadaş, Hasibe Eren, Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Jet Sosyete dizisi geçen sezon Star TV ekranında yayın hayatına başlamıştı.

Bu sezon tv8 ekranında önce Çarşamba akşamları son haftalarda ise Perşembe akşamları ekrana gelen komedi dizisi, reytinglerin beklentilerin altında kalmasının yanı sıra senaryo yazarı da olan Gülse Birsel’in artık 120 dakikalık diziyi yetiştirememesi sebebiyle ekran ömrünü tamamladı. Ancak Jet Sosyete tamamen bitmedi. Gülse Birsel, önümüzdeki sezon 45-50 dakikalık bölümler halinde dijital platformların birisinde yayında olacaklarını belirtti.

Jet Sosyete dizisi 39. bölümüyle ekran finalini gerçekleştirdi. Final bölümünde yaşanan çekim hataları da paylaşıldı. Videodan çekim hatalarını izleyebilirsiniz.

Peki finalde neler yaşandı? İşte detaylar:

Yüksel Ailesi ve Talip nişan için hazırlıklara başlamıştır. Ancak Şennur, hala bu nişanı engellemeye çalışmaktadır ve Talip’in ocak başını kapatıp kredi kartlarını bloke ederek tüm parasına el koyar. Fakat bu sefer Talip’in de bazı planlarının olacağını hesaplayamaz.

Yüksel Ailesi’nin yaşadığı villaya kiracı adayı çıkar. Ev konusunda çok ısrarcı olan çifti, Cengiz ve Zahide çok severler ve evi onlara kiraya vermek isterler. Önceleri Gizem, bu duruma karşı çıksa da yavaş yavaş ikna olur. Yüksel Ailesi, kiracı adaylarını evden soğutmak için her türlü yöntemi denerler ama sonuç alamazlar. Sürpriz bir şekilde çiftin evden vazgeçmesi beklenmedik bir nedenden olur.

Tony’nin rahatsızlanması sonucu bir fobisi ortaya çıkar ve bu da onu ofisin yakınında ev arayışına iter. Ancak bu çabası sonucu kendisini daha da kötü hissettirecek şeyler yaşanır ve anlamlandıramadığı kabuslar görmeye başlar.

İlayda, sivri dili ve küstahlığı ile çevresindeki herkesi teker teker kırmaktadır. Chia’daki Nilüfer konserine birlikte gitmek için tek bir insan bile bırakmamıştır çevresinde. Hatasını anlayan İlayda, Talip ve Yıldız’ın nişanına gider. Alara’nın sürpriz olarak tüm nişan davetlilerini Nilüfer’in konserine götürmesiyle keyifli bir nişan eğlencesi ve konser yaşanır.