Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete dizisinde Kadir Doğulu sürprizi!

Jet Sosyete dizisinde Kadir Doğulu sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Cuma akşamları Puhu TV’de yayınlanmakta olan 3. sezondan yeni bölümler devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Vuslat dizisi ile ekrana veda eden Kadir Doğulu, bu sefer Jet Sosyete dizisinde sevenlerinin karşısına çıkacak.

Dizinin yeni bölümüne Alara’nın spor hocası Kenan rolüyle Kadir Doğulu damga vuracak. ‘Jet Sosyete’de bu hafta, Cengiz’in güzel bir estetisyenle sosyal medyada takipleşmesi Gizem’de aldatılma şüphelerine neden olurken diğer yanda İlayda’nın hoşlandığı spor hocası Kenan’ın uyguladığı diyet ve idman programı Alara’ya zor günler yaşatıyor. Doğulu’nun da yer aldığı Jet Sosyete 3. sezon 16. bölümden ilk fragman yayınlandı. Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz.

Jet Sosyete’de kıskançlık krizi! Kadir Doğulu’nun konuk oyuncu olduğu yeni bölüm, 20 Mart Cuma saat 20.00’den itibaren sadece puhutv’de! Kadir Doğulu’nun da yer aldığı dizinin yeni bölümü bir hayli komik. Jet Sosyete’yi kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun’un kadrosunda yer aldığı dizi BKM imzalı yine eğlendirmeye devam ediyor.