Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete yeni bir yol açıyor, diziler için erken final derdi bitebilir!

Jet Sosyete yeni bir yol açıyor, diziler için erken final derdi bitebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisiyle dijital platformda yeni bir yol açmak üzere önemli bir sınav veriyor. 2 sezon boyunca ekranda beğeniyle takip edilen Jet Sosyete, 140 dakikayı bulan bölümleri yazmanın çok zor olması nedeniyle dijitale geçmek durumunda kalmıştı. Dijital platformda da milyonlarca kişiye ulaşan dizinin başarısı yeni bir açılım olarak değerlendiriliyor.

Ekranda yeterli ilgi görmeyen ama sosyal medyada gençler tarafından izlenen birçok yapım var. Jet Sosyete de aslında bu kitleyi harekete geçirmesi bakımından önemli bir iş yaptı. Haklı bir gurur yaşayan Gülse Birsel ise gelinen noktadan memnun.

Birsel, 5 milyonun üzerinde kişiye erişen Jet Sosyete’nin dijital platform performansını çok iyi bulduğunu belirtmişti. Jet Sosyete dizisi ekranda tutunamayan diziler için de önemli bir yol açabilir.

Zira ekranda tutunamayan ama youtube gibi video paylaşım sitelerinde milyonlarca kişi tarafından takip edilen diziler var. Bu yapımlar için puhutv gibi platformlar bir çıkış noktası olabilir.

Ekrandaki reyting ölçüm sisteminin gençlerin tercihleri üzerinde bir etkisi yok. Gençler artık televizyondan kopmakta ve dijital ortamlarda yer almakta.

Ekranda tutunamayan ama youtube’da çok izlenen diziler için dijital platformları ekonomik bir yapı haline getirmek, birçok yapımın bu platformlara kaymasını ve erken finaller döneminin de kapanmasını sağlayabilir.