Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete yeni versiyonu ile Gülse Birsel hayatının sınavını verecek!

Jet Sosyete yeni versiyonu ile Gülse Birsel hayatının sınavını verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de 8 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan Jet Sosyete bambaşka bir yapım olacak.Aslında bir öncü niteliğinde… Televizyon ekranında ilk kez evde çekilen bir dizi izleyeceksiniz. Tüm oyuncular koronavirüs salgını nedeniyle evlerine kapanmışken, Gülse Birsel onlara evlerinden kendi imkanları ile çekebilecekleri sahneler yazdı.

Herkes de evinde yanında kim varsa onun desteğini alarak,ellerindeki cep telefonları ile bu sahneleri amatör bir şekilde canlandırıp videoya kaydetti. İşte bu videoların birleştirilmesinden oluşan, amatör denilebilecek bir çalışma profesyonel oyuncular tarafından hazırlandı.

Çarşamba akşamı izleyeceğimiz Jet Sosyete bu ortamlarda evden içerik üretmenin ilk örneği olarak Star TV ekranına gelecek. Hemen hatırlatalım, benzer bir çalışmayı Seksenler dizi ekibi de yaptı ve Ev Yapımı isimli dizi de 9 Nisan Perşembe akşamı TRT1 ekranında yayınlanacak. Bu noktada her iki dizi de öncü rolü üsteleniyor.

Jet Sosteye’nin evde kal özel bölümü beğenilir ise devam eder mi, işte burası bilinmiyor. Tek bölümlük bir deneme olduğunu şimdilik söyleyebiliriz. Peki Gülse Birsel kendi evinde çekimleri nasıl yaptı? Bu konuyu bir video ile anlatan Birsel, “Evden dizi çekme günleri. Jet Sosyete #evdekal Özel, her oyuncunun kendi evinden çektiği, corona günleri konulu sahnelerden oluşan, ilginç, eğlenceli bir bölüm oldu. 8 Nisan Çarşamba Star’da” notu ile videoyu yayınladı.