Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete’de çekimlere ara verildi ama çözüm de bulundu!

Jet Sosyete’de çekimlere ara verildi ama çözüm de bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evine kapanan Gülse Birsel, evinde de Gizem Özpamuk oldu! Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, koronavirüs nedeniyle evde olduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi. BKM’nin tüm projelerinde çekimlere ara vermesinin ardından Jet Sosyete’de de çekimler durdurulmuştu.

Ünlü oyuncu, Jet Sosyete’de canlandırdığı Gizem Özpamuk karakteri üzerinden evden mesaj yolladı. Tüm setlerin durdurulduğunu umduğunu belirten oyuncu,”Çünkü bizim sektörde böyle ofis gibi falan değil, bir odada 67 kişi falan birbirinin ağzının içinde çalıştığı için biraz riskli oluyor” dedi.

Her yaşta her çaptan insanın setlerde bir arada çalıştığına vurgu yapan Birsel, “Birbirimize hastalık geçirmemek için daha çok da dışarıdaki insanları hastalık bulaşturmamak için biz de evimizde oturuyoruz” ifadesini kullandı.

Setlerin durduğunu ifade eden oyuncu, Jet Sosyete’nin çekilmiş yedek bölümlerinin olduğunu anlattı ve Nisan ortasına kadar hem Cuma günleri Puhu TV’de hem de Çarşamba akşamları Star TV’de yayınların devam edeceğini duyurdu.