Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaan Taşaner’in yeni katıldığı TRT1 dizisinden başka bir sürprizi daha var!

Kaan Taşaner’in yeni katıldığı TRT1 dizisinden başka bir sürprizi daha var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kaan Taşaner’in Uyanış Büyük Selçuklu isimli, pazartesi akşamları yayınlanan TRT1’in tarihi dizisine katıldığı ortaya çıkmıştı. Önümüzdeki bölümlerden itibaren dizide oyuncu, “Romalı savaşçı Markus” rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kaan Taşaner’in yeni dizisine katılmadan önce bambaşka bir imaj ile farklı bir projesini de tanıttığını biliyor muydunuz? Oyuncu sözü ve müziği kendisine ait olan “Bu Bir Oyun” şarkısını tüm hayranlarının beğenisine sundu. Oyuncunun çekilen özel pozlarında ise farklı imajı da dikkatleri çekiyor.

Uluslararası başarılara ve ödüllere imza atan Fatmagül’ün Suçu Ne, Diriliş Ertuğrul ve dünyanın bir çok ülkesine onun adıyla satışı yapılan Kayıp gibi dizilerin başarılı oyuncusu Kaan Taşaner tüm dünyadaki izleyici kitlesiyle söz ve müziği kendisine ait olan “Bu Bir Oyun” şarkısıyla buluşuyor.

Kaan Taşaner'in yeni katıldığı TRT1 dizisinden başka bir sürprizi daha var! 7

Özellikle pandemi süreciyle birlikte yeni iletişim mecrası olarak da hız kazanan dijital süreçte, kendisini rol aldığı dizilerden tanıyıp seven izleyicisiyle sanatın en evrensel dili müzikle buluşmak üzere bu süreci müzik üretimi ile değerlendiren oyuncu Kaan Taşaner’in ilk şarkısı “Bu Bir Oyun” tüm dijital mecralarda yerini aldı.

Aranjesini yine uluslararası başarılı işlere imza atan Serdar Ayyıldız’ın yaptığı, kreatif proje tasarım ve yönetimini Pebble Creatives’in ve yapımcılığını Tüplü Televizyon’un üstlendiği, dünya müzik listelerindeki son trendlerden Chill Trap tarzındaki “Bu Bir Oyun” şarkısının klibi ise 12.12.2020 tarihi itibariyle “Kaan Taşaner Youtube Kanalı” üzerinden yayında olacak.

Dünyanın farklı ülkelerinden hayranlarıyla dizi ve tiyatro kariyeri ile birlikte müzik aracılığıyla da buluşmanın heyecanı içerisinde olan Kaan Taşaner yeni şarkıları üzerinde de çalışmalarına devam ediyor.