Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Urgancıoğlu bomba gibi bir proje hazırlıyor!

Kaan Urgancıoğlu bomba gibi bir proje hazırlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, Kara Sevda dizisinin ardından yeniden ekrana Aşk 101 dizisiyle dönüyor. Ünlü oyuncu, Kemal isimli bir öğretmeni canlandıracak. Heyecanla beklenen dizi,Netflix’te 24 Nisan Cuma günü izleyicilerle buluşacak.

8 bölümlük dizi ile 3 yılın ardından Kaan Urgancıoğlu da hayranları ile yeniden buluşacak. Aslında bu buluşma büyük önem taşıyor.Kara Sevda dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu, ülkemizden daha çok yurt dışında heyecanla bekleniyor. Oyuncunun her yeni projesine yabancı hayranlarından büyük bir ilgi olduğunu sosyal medyadaki paylaşımlarda görebilirsiniz.

Kaan Urgancıoğlu bomba gibi bir proje hazırlıyor! 7

3 arkadaş olarak yeni bir proje hazırlığı içinde olduğunu anlatan Kaan Urgancıoğlu, detayları Oya Doğan’ın dizidoktoru sitesinde anlattı. Urgancıoğlu, insanın bir şeye sahip olmaması durumunun nasıl olduğu konusuna eğildiklerini ve bir proje geliştirme aşamasında olduklarını söyledi.

5 yıl önce benzer bir serüvenin içinde yer aldığını ama doğru platformda izleyici ile buluşmadığını anlatan Kaan Urgancıoğlu,”Henüz bir sonuca varmadık ama görüşmelerin devam ettiğinin bilgisini verebilirim. Fakat beni şu anda en çok heyecanlandıran ve gerçekleşme ihtimali yüksek olan başka bir proje için kafa yorduğum bir dönemdeyim. Şu an deneyimlediğimiz süreçten istifade etmek ve kendi adıma daha iyi anlayabilmek için yeniden senaryo yazmaya odaklandım” diye konuştu.

Kendi yaşadığı süreci kurgulayarak yazdığını anlatan oyuncu, bunu öğrenmek için yaptığını söyledi. Senaryonun kenarda durabileceğini, ileride zenginleştirebileceğini veya projeye dönüşebileceğini ifade eden oyuncu, senaristleri de anladığı bir süreç yaşıyor.