Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Urgancıoğlu, Cansu Dere hayranlarının hayallerini yıktı!

Kaan Urgancıoğlu, Cansu Dere hayranlarının hayallerini yıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında gelişmeler hız kazandı. Yeni sezon öncesinde birçok yapımın hazırlığı devam ediliyor. Ünlü oyunculara da farklı dizilerden farklı teklifler geliyor… En son Zemheri dizisinde rol alan Caner Cindoruk’un geçtiğimiz gün TRT’de yayınlanacak olan Çöp Apartmanı isimli diziyi reddettiği ortaya çıkmıştı.

Cansu Dere ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer alacağı Doktor Foster dizisinden uyarlanacak olan yeni dizide önemli bir değişiklik olduğu ortaya çıktı.

Kaan Urgancıoğlu, teklifi kabul etmiş ve bu da basında yer almıştı. Cansu Dere hayranları da başrolde Kaan Urgancıoğlu ile buluşmasını istiyordu. İkilinin iyi bir uyum sağlayacakları düşüncesi de sosyal medyada genel kabul gören bir düşünceydi.

Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler Kaan Urgancıoğlu’nun diziden ayrıldığını ortaya koydu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre son anda kadrodan ayrılan Kaan Urgancıoğlu’nun Rekabet isimli yapım ile görüştüğü belirtiliyor.

Cansu Dere’nin partneri olarak da Caner Cindoruk ile anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Kanal D’de yayınlanacak olan Doktor Foster’un Türk uyarlamasını Yasak Elma dizisini bırakan Neslihan Yeşilyurt yönetecek.