Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu, birinciliği yeniden Su Burcu Yazgı Coşkun’a kaptırdı! Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu ise zirveye oynuyor!

Sıla Türkoğlu, birinciliği yeniden Su Burcu Yazgı Coşkun’a kaptırdı! Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu ise zirveye oynuyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kadın oyuncular, ekranda yer alan dizileriyle popülerlik konusunda sosyal medyada ayrı bir sınav veriyor! Her hafta ekrana gelen dizileri sayesinde gündemden düşmeyen oyuncular, farklı başlıklarla oluşturulan kategorilerde yer alıyorlar. Tabloların ilgi çekici tarafı ise oyunculara her hafta izleyiciler tarafından gelen ileti sayısına göre oluşması.

Erkek oyuncular ve kadın oyuncular arasında popülerlik konusunda öne çıkan isimler, ilk 10 tablolarıyla ortaya konuluyor. Aynı zamanda ‘en popüler dizi’ ve ‘en popüler dizi çifti’ gibi kategoriler de ilgi çekiyor. Kimi ölçümleme servislerinin düzenli olarak yaptıkları bu listeler, sosyal medyada da karşılık buluyor.

Kadın oyuncular için Adba’nın yaptığı son ölçümde Sıla Türkoğlu ve Su Burcu Yazgı Coşkun arasında uzun zamandır devam eden rekabette dengelerin bir anda değiştiği görülüyor! 20-26 Aralık haftasında ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ kategorisinin zirvesinde yer alan isim Sıla Türkoğlu idi…

Sıla Türkoğlu, birinciliği yeniden Su Burcu Yazgı Coşkun'a kaptırdı! Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu ise zirveye oynuyor! 10

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakteri ile çok beğenilen Sıla Türkoğlu, dizisi yayınlanmaya başladığından beri popüler bir isim haline dönüştü. Oyuncu, sosyal medyada yerli ve yabancı hayranlarının desteklerini alırken, adına yapılan paylaşımlar sayesinde de haftanın en popüler kadın oyuncusu oluyor uzun süredir.

Sıla Türkoğlu, birinciliği yeniden Su Burcu Yazgı Coşkun'a kaptırdı! Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu ise zirveye oynuyor! 11

Üstelik zirvede aylarca yer alan Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun’u geçerek büyük bir zafere imza atmıştı! Zira Coşkun, zirvede rakip tanımıyordu! Bir kaç aydır durum değişti! Sıla Türkoğlu ilk sırayı kimseye bırakmadı!

Ancak 27 Aralık-2 Ocak tablosunda durum bir anda değişti! Su Burcu Yazgı Coşkun’un yeniden tahtı ele geçirdiği tabloda Sıla Türkoğlu haftalar sonra ikinci sıraya gerilemiş görünüyor!

Sıla Türkoğlu, birinciliği yeniden Su Burcu Yazgı Coşkun'a kaptırdı! Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu ise zirveye oynuyor! 12

Son haftanın tablosunda dikkat çeken bir başka durum ise Baba dizisinin bitmesinin ardından listede gerilemeye başlayan Özge Yağız’ın yerine Elçin Sangu’nun gelmesi! Çöp Adam dizisinde oynadığı Peri karakteri ile ekrana gelen Sangu, 4.lükten 3.lüğe yükseldi.

Bu arada Yalı Çapkını dizisinde oynadığı Seyran karakteri ile son dönemin çok konuşulan genç kuşak oyuncularından Afra Saraçoğlu da iki sıra birden yükseldi! Önceki hafta 6. sıradayken, Özge Yağız’ın düşen ileti sayıları karşısında oyuncu 4. sırada yer aldı.

Sıla Türkoğlu, birinciliği yeniden Su Burcu Yazgı Coşkun'a kaptırdı! Elçin Sangu ve Afra Saraçoğlu ise zirveye oynuyor! 13

Listeye son haftada veda eden isimler ise Alina Boz ve Deniz Baysal oldu. Boz’un rol aldığı Bir Peri Masalı dizisinin bitmesi de bir etken bu durumda. Deniz Baysal ise Teşkilat dizisi ile ekranlarda. Bakalım oyuncu, bir sonraki hafta yeniden tabloda yerini alabilecek mi?