Ana sayfa Sinema Kaan Urgancıoğlu hayranlarını heyecanlandıran Aslı Enver buluşması!

Kaan Urgancıoğlu hayranlarını heyecanlandıran Aslı Enver buluşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Emir karakteri ile akıllara yazılan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu’nu yeni projelerde görmeyi çok isteyen hayranları, gelen haberlerle mutlu oldu.

2002 yılında Karaoğlan isimli dizi ile piyasaya giren, Urgancıoğlu, birçok yapımda yer aldı. Canım Ailem dizisindeki Talat karakteri ile sivrilen oyunu, Leyla ile Mecnun projesinde de Berkcan karakterine hayat vermişti. Kara Sevda isimli dizideki Emir Kozcuoğlu karakteri ile patlama yapan Urgancıoğlu, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Aşk 101 isimli Netflix dizisinde Kemal karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu hayranları, bir süredir ortalarda görünmeyen oyuncunun yeniden setlere dönecek olmasının mutluluğunu yaşıyor.

Pınar Deniz ile birlikte Rekabet isimli bir dizide oynayacağı haberleri yapılsa da bu projenin iptal olduğu sonradan ortaya çıkmıştı. Şimdilerde ise bir sinema filmi projesinde Kaan Urgancıoğlu’nun da adı geçiyor.

Aslı Enver’in başrolünde yer almak için anlaşma yaptığı Sen Yaşamaya Bak isimli filmin hazırlıkları sürüyor. Ketche olarak bilinen ünlü yönetmen Hakan Kırvavaç’ın çalışmalarını yürüttüğü projenin senaryosunu Hakan Bonomo yazdı.

Yakında çekimlerinin başlaması beklenen projede Aslı Enver’in partneri olarak Kaan Urgancıoğlu ile görüşmeler sürüyor. Ünlü oyuncunun imza atmaya çok yakın olduğu da gelen bilgiler arasında. Kaan Urgancıoğlu, hayranları da bu gelişmelerden son derece memnun ve oyuncunun yeni filmdeki rolünü de merak ediyor.