Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Urgancıoğlu’nun üzerine yapışan rol!

Kaan Urgancıoğlu’nun üzerine yapışan rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2002 yılında oyunculuğa başlayan Kaan Urgancıoğlu, kendine has kişiliği ile sektörün saygın isimlerinden birisi… Birçok dizi ve sinema filminde izlediğimiz Kaan Urgancıoğlu, Canım Ailem dizisinde Talat, Leyla ile Mecnun’da Berkcan, Son dizisinde Tayfun karakterleri ile göz doldurmuştu.

Ancak ünlü oyuncunun ismi 2015-2017 yılları arasında yer aldığı Kara Sevda dizisiyle bir anılır oldu. Emir Kozcuoğlu karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu, kötü bir adama hayat verdi ama herkesin de hayranlığını kazandı.

Kara Sevda dizisi şu sıralarda yurt dışında en çok izlenen Türk yapımlarından. Kaan Urgancıoğlu da yine en beğenilen Türk oyuncular arasında… En son Aşk 101 dizisinde Kemal olarak Netflix’te yer alan Kaan Urgancıoğlu’nun üzerine Emir Kozcuoğlu karakteri adeta yapıştı.

Oyuncu, kötü bir adama hayat verdi ama birçok kişi ona sempati duydu. Dizide Kemal ile Nihan karakterlerinin her türlü zorluğa karşı durdukları aşkları dizinin de bu kadar çok konuşulmasını sağladı.

Kaan Urgancıoğlu'nun üzerine yapışan rol! 7

Onların bu aşklarını körükleyen ise Emir Kozcuoğlu’nun kötülükleri oldu. Emir’in yaptıkları izleyicileri çıldırttı. “Bu da olur mu?” dedirten çok an yaşandı. Acımasızlığın sınırlarını yeniden belirleyen karakter ile hatırlanan Kaan Urgancıoğlu için bu rol üzerine adeta yapıştı.

Hala ünlü oyuncu bu rolle anılıyor ve Emir’in kötülükleri kadar Kaan’ın sempatisi de gündem oluyor.