Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere’nin ‘keşke rol almasaydı’ dedirten dizisi!

Cansu Dere’nin ‘keşke rol almasaydı’ dedirten dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2003 yılından itibaren dizilerde yer almaya başlayan Cansu Dere, Sıla isimli yapım ile büyük bir beğeni kazanmıştı. Dizi yurt dışında da satışı en çok yapılan Türk dizileri arasında bulunuyor. Ardından gelen Ezel dizisindeki Eyşan karakteri, ünlü oyuncunun akıllara kazınmasını sağladı. Eyşan rolü ile Cansu Dere, hala konuşuluyor…

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Firuze ve tüm dünyada olay olan bir başka dizisi Anne ile de Cansu Dere müthiş bir kariyere sahip… Anne dizisi hala yurt dışında en çok izlenen Türk dizileri arasında bulunuyor. Ödüllü dizi Şahsiyet ile farkını sergileyen Cansu Dere’nin en son rol aldığı Ferhat ile Şirin dizisi ise tam bir ayak bağı konumunda…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, BBC yapımı olan Doctor Foster dizisinde başrolde Cansu Dere’nin rol aldığını hatırlattı ve dikkat çeken bir değerlendirme yaptı. Ferhat ile Şirin dizisinin kötü etkisi de Cansu Dere’nin üzerinde olacak. Birçok hayranı ünlü oyuncunun Ferhat ile Şirin’de yer alarak hata yaptığını düşünüyor.

Cansu Dere'nin 'keşke rol almasaydı' dedirten dizisi! 7

Eylül ayında başlaması beklenen projede oyunculuk performansları son derece önemli. Cansu Dere de dizinin en önemli karakteri olan Doktor Gemma Foster’un rolünü üstlenmiş oldu. Dere’nin oyunculuğu dizinin de kaderini belirleyecek.

Sina Koloğlu, şöyle yazdı: “Kanal D’de BBC yapımı ‘Doctor Foster’ yerlisi başlayacak. Foster rolünde Cansu Dere olacak. Peki ne zaman başlıyor? Eylül ayında… Eleştirilerden gördüğüm orijinalinde, konunun önünde oyuncuların performansı yer alıyor. Yani Dere ‘oyunculuğunu’ gösterecek. Kadının dünyası halini verebilecek mi? Son dizi ‘Ferhat ile Şirin’de ev ahalisi “Cansu iyiydi, konu kendini bıraktı” yorumunu yaptı. Med Yapım, ‘uyarlama’ uzmanı. Bakalım ‘İngiliz halini’ bize nasıl uyarlayacak?”