Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisi final yapmadan iki oyuncusunun yeni dizisi belli oldu bile!

Masumlar Apartmanı dizisi final yapmadan iki oyuncusunun yeni dizisi belli oldu bile!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de ilk yayınlandığı günlerde herkesi ekrana kilitleyen bir yapım olmuştu Masumlar Apartmanı. Güçlü hikayesi ve oyunculukları ile dikkat çeken dizi, gerçek bir hayattan alıntılanması nedeniyle de büyük ilgi görmüştü.

Birinci sezonda gün birinciliklerini de kimseye bırakmamıştı Masumlar Apartmanı. İkinci sezonunda ilgi giderek azalsa da kemikleşmiş bir izleyici kitlesi, diziyi hiç bırakmadı. Zaman zaman eleştiriler alsa da Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan Masumlar Apartmanı, ekranın unutulmaz yapımları arasına girmeyi başardı.

Ezgi Mola, Merve Dizdar’ın Gülben ve Safiye karakterleriyle ön plana çıkan dizi, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın da yer aldığı başrollerle başlamıştı. Abdullah’ın oynadığı İnci karakterinin birinci sezon sonunda ölmesiyle, ikinci sezonda diziye Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz katıldı.

Şenolsun hikayeye bir süre önce veda etmişti. Aslıhan Gürbüz, Ceylan karakteri ile başarılı bir oyunculuk sergilemeye devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisi, son düzlüğü girdi! 24 Mayıs Salı akşamı son bölümüyle ekrana gelecek. 69. bölüm sonunda Metin Coşkun’un oynadığı Hikmet karakterinin ölmesi, herkesi üzen bir gelişme olmuştu. Oyuncunun diziden ayrılmadan, yeni bir projede rol alacağı ortaya çıktı.

Usta Oyuncu Metin Coşkun, 2 sezon boyunca Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Hikmet karakterini büyük bir başarı ile canlandırdı. Şimdi ise çok konuşulacak bir filmde rol almaya hazırlanıyor. Erken yaşta bir kazada hayatını yitiren Müzisyen Barış Akarsu’nun anlatılacağı filmde, onun dedesini oynayacak.

Masumlar Apartmanı dizisi final yapmadan iki oyuncusunun yeni dizisi belli oldu bile! 8

Filmde İsmail Ege Şaşmaz, Aslı Bekiroğlu, Şafak Pekdemir ve Burak Satıbol da rol alıyor. 28 yaşında hayatını kaybeden ünlü rock müziği şarkıcısı Barış Akarsu’nun dedesini Metin Coşkun canlandırıyor.

4 Temmuz 2007 yılında Bodrum’da geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren Barış Akarsu, şarkıları ile hala dillerde ve bu film ile birlikte de onu tanımayanlar da tanıma fırsatı elde edecek.

Masumlar Apartmanı dizisinin bir diğer oyuncusu Tansel Öngel de dizi bitmeden bir başka proje ile anlaştı. Naci karakterine hayat veren oyuncu, aslında diziye kısa bir süre için girmişti. Fakat karakteri o kadar çok sevildi ve Öngel diziye o kadar yakıştırıldı ki izleyici gitmesini istemedi. Ölümcül bir hastalığa yakalanan Naci, Amerika’ya giderek iyileşti. Gerçek olaydan farklı olarak Naci karakteri ölmedi ve Masumlar Apartmanı’nda senaristlerin senaryodaki değişikliği ile devam etti.

Masumlar Apartmanı dizisi final yapmadan iki oyuncusunun yeni dizisi belli oldu bile! 9

Tansel Öngel için kariyerinde önemli bir çıkış yakalamasını sağlayan Masumlar Apartmanı sonrasında, yeni projesi de ortaya çıktı. Oyuncunun, Kanal D için hazırlanan Hayallerim, Babam ve Sen isimli dizide oynayacağı öğrenildi.

Berrak Tüzünataç ile Ozan Dolunay ikilisinin başrolde buluştuğu yeni dizi için hazırlıklar sürüyor. Başrolde yer alan Öngel, bir sosyal medya fenomeninin hayatının anlatıldığı hikayede Kadir isimli karakteri canlandıracak ve çekimler çok yakında başlayacak.

Tansel Öngel ve Metin Coşkun ikilisi de zorlu bir projeden çıktıktan sonra, şimdi yakın zamanda başlayacak olan yeni projelerine hazırlanıyor.