Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaan Yıldırım ile Ezgi Eyüboğlu’nun sette başlayan aşkı örnek bir mutluluk tablosuna dönüştü

Kaan Yıldırım ile Ezgi Eyüboğlu’nun sette başlayan aşkı örnek bir mutluluk tablosuna dönüştü

tarafından ker_def
23 Haziran 2014 günü izleyici ile Kanal D ekranlarında buluşan Ulan İstanbul dizisi, 39 bölüm yayınlanmıştı.

Son bölümleri ekranda reytingler kötü olunca Kanal D’nin internet sitesinden yayınladığı diziden geriye akıllarda 2 konu kaldı.

Birincisi Erkan Kolçak Köstendil… Karlos karakteriyle hafızalara kazınan Köstendil, şimdilerde Vartolu olarak efsane olmuş durumda.

Diziden akılda geriye kalan ikinci konu ise Kaan Yıldırım ile Ezgi Eyüboğlu çifti…

Çift, bu dizinin setinde tanışmışlar ve aşık olmuşlardı. Aslında Ezgi Eyüboğlu diziye konuk oyuncu olarak katılmıştı ve bu durum çifin tanışmasına vesile oldu. Çift, bir sürelik beraberliğin ardından da 2016 yılının Mayıs ayında evlenmişti.

Son dönemde İnsanlık Suçu dizisi nedeniyle hem eleştirilere hedef olan hem de moral bozukluğu yaşayan Kaan Yıldırım, şu sıralarda tatil hazırlığı yapmakta.

Kaan Yıldırım ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Ezgi Eyüboğlu, Akmerkez’de görüntülendi.

Kaan Yıldırım ile Ezgi Eyüboğlu'nun sette başlayan aşkı örnek bir mutluluk tablosuna dönüştü 7

Kaan Yıldırım, son olarak rol aldığı ‘İnsanlık Suçu’ adlı dizinin final yapmasının ardından eşi Ezgi Eyüboğlu ile daha fazla vakit geçirmeye başladı.

Dizi setinde başlayan aşklarını yaklaşık iki yıl önce evlenerek perçinleyen çift, mağazaları gezerek yaz tatili öncesi alışveriş yaptı.