Ana sayfa Dizi Haberleri Umut ve Nursema Kızılcık Şerbeti dizisinde neyi yanlış yapıyor? Ceren Karakoç ile Serkan Tınmaz’dan senariste mesaj!

Umut ve Nursema Kızılcık Şerbeti dizisinde neyi yanlış yapıyor? Ceren Karakoç ile Serkan Tınmaz’dan senariste mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinin en dikkat çeken çiftlerinden birisi de Nursema ile Serkan… Ceren Yalazoğlu Karakoç ile Serkan Tınmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti, ikinci sezonda da başarılı şekilde yoluna devam ediyor.

Dizinin iyi ilerleyen bir hikayesi ve sadık biz izleyici kitlesi oluştu. Bu önemli başarıda Nursema ve Umut karakterlerinin hikayeye kattığı büyük heyecan da bulunuyor. İki genç oyuncu da rollerin hakkını vermek için yoğun bir çalışma içinde bulunuyor.

Ceren Karakoç, Nursema karakterinin duygularını daha net bir şekilde ifade etmesi gerektiğini düşünüyor. Oyuncu, “Umut eve içkili geliyor. Nursema ilk kez görüyormuş gibi bir tepki veriyor. Çünkü alışık olmadığı bir durum. Zamanında konuşulur ise büyük krizlere neden olmaz. Ben iletişimin biraz daha açık iletişime geçmesi gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Serkan Tınmaz ise Umut karakterine bir tavsiyede bulunmak istese artık evde tek başına olmadığını hatırlatmak isteyeceğini söyledi. Serkan Tınmaz da birçok izleyici gibi Umut’un Nursema ile aynı evi paylaştığını hatırlaması ve buna uygun davranması gerektiğini düşünüyor.

Nursema’nın artık ikinci bir ailesi daha olduğunu ve onları yok saymaması gerektiğini de vurgulayan Ceren Yalazoğlu Karakoç, bu mesajları ile aslında senariste de mesaj yollamış oldu.

Dizinin hayranlarının ilgisine teşekkür eden iki oyuncu da hikayenin organik ve güzel bir şekilde ilerleyeceği konusunda güvence verdi.

Rolü iyi oynamayı seyircinin bu desteğinin sağladığını anlatan Serkan Tınmaz, onların ilgisi ile motive olduklarını sözlerine ekledi.