Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 38. Yeni Bölüm Fragmanı İzle ! Şirin’in büyük oyunu!

Kadın 38. Yeni Bölüm Fragmanı İzle ! Şirin’in büyük oyunu!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle 37. bölümüyle buluşan Kadın, yine şaşırtıcı sahnelere sahne oldu… Dizinin bu bölümünde Sarp, Çocukları Nisan ve Doruk ile birbirlerine iyice sarıldı. Sarp, Nezir tehdidini ise ensesinde hissediyor. Bahar ise ölüm döşeğinde… Şirin’in iliği olmazsa Bahar ölecek… Sarp, Şirin’i ikna etti ama nasıl ikna etti. Herkes bu sorunun yanıtı merak ediyor. Dizinin 38. bölümünde bu soru yanıt bulabilir. Kadın dizisi 38. bölümü 6 Kasım Salı günü Fox TV’de yayınlanacak.

Dizinin 38. yeni bölümünde Şirin’in Bahar’a söylediği sözler dikkat çekiyor. Bahar, kurtulacak mı? Şirin’in oyunlarında yeni gelişmeler neler olacak? Sarp ile Bahar karşılaşacak mı? Bu sorular yanıt bekliyor. 38. bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

37. bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Çocuklarına kavuşmanın şaşkınlığı içinde olan Sarp, Bahar’ı görmek için de heyecanlıdır. Nisan ve Doruk ise babalarını gördüklerine inanamamışlardır. Hatta Doruk bunun bir rüya olduğunu düşünmektedir. Bahar’ın tek umudunun Şirin olduğunu öğrenen Sarp için çözüm hiç planlamadığı şekilde gelişecektir.