Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi, şok üstüne şok yaşattı! Şirin’in ahlaksız şantajı tüyleri diken diken etti!

Kadın dizisi, şok üstüne şok yaşattı! Şirin’in ahlaksız şantajı tüyleri diken diken etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kadın dizisinde izleyiciyi şoke eden gelişmeler yaşandı.

Şirin’i Suat’ın evinde bulan Sarp, Bahar’a ilik vermesi için onu götürmek istedi ama Şirin, şeytani planlarını devreye soktu.

Sarp’ı çok zor bir durumda bırakan Şirin, onun yalvarmalarına bile aldırmadı.

Ancak Sarp’tan her ne istediyse, odada uzun süre kaldıktan sonra çıktıklarında Şirin, istediğini elde etmiş görünüyordu.

Pırıl ve Suat’ı dışarı gönderen ve kapıyı kilitleyen Şirin’in Sarp’a ‘Burası çok sıcak oldu, ceketini çıkartsana’ demesi, izleyicide, Şirin’in Sarp’la birlikte olduğu izlenimini doğurdu.

Sonrasında Bahar’a ilik vermek için hastaneye gitmeye ikna oldu. Suat, Şirin’in Bahar’a neden ilik verdiğini anlayamadı. Şirin, telefonunu çıkarıp Suat’a bir şey gösterdi. Suat şok içinde bakakaldı telefona.

Sarpla birlikte uygunsuz fotoğraflar olduğu tahminleri yapıldı sosyal medyada.

Şirin’in, son kozunu da ahlaksız bir teklifle oynadığı izlenimi yarattı.

Yeni bölüm tanıtımında ise Şirin’in hastaneye gittiği görüldü. Sarp kapıda beklerken Bahar, Şirin’i görünce ağlamaya başladı.

Kadın dizisi, şok üstüne şok yaşattı! Şirin'in ahlaksız şantajı tüyleri diken diken etti! 7

Ekran başında diziyi izleyenlerin içini acıtan bu manzarada, Bahar tüm masumiyetiyle Şirin’in ablasına ilik vermek için geldiğini düşündü. “Kardeşim geldi, Şirin geldi, iyileşeceğim” diye uzun süre Şirin’e sarılıp ağladı.

Kapı önündeki Sarp ise her şeyi duyuyor ve gözyaşları ve acı içinde bekliyordu. Yavaş yavaş Sarp’ın odaya doğru yürüdüğü, dizinin final sahnesinde görülmüştü ancak yeni tanıtımda Bahar’ın, Sarp’ı görüp görmediği anlaşılamadı.

İlik nakli için operasyona girecek olan Bahar’ın yanında odada duran Şirin, yine iğrenç bir tavır sergiledi.

Bahar’dan özür dileyen, Nisan’la Doruk’un teyzesi olmak istediğini, Sarp’ın ilgisine karşılık vermemesi, kendisine dokunması ve sahip olmasına izin vermemesi gerektiğini söyleyerek Bahar’a büyük bir şok yaşattı.

Bahar, şok içinde kalakaldı. Şeytan Şirin, yine zehirli okunu saplayıp gitmişti. Arkasından gelen Ceyda’ya Bahar ağlayarak “Ondan nefret ediyorum” sözlerini sarfetti.

İşte yeni bölüm tanıtımı ve 39. bölümde Şirin’in hastaneye geldiği o anlar: