Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın 41. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Şirin’den sinir eden teklif

Kadın 41. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Şirin’den sinir eden teklif

tarafından ker_def

Kadın 41. yeni bölüm 2. fragmanı FOX TV’de ekrana geldi. İlk fragmanda Sarp ile Bahar birbirlerine sarılarak hasret giderdi. Bahar içini çeke çeke, ağlaya ağlaya sarıldı Sarp’a. Arif de o anlara uzaktan tanık oldu. Kadın 41. yeni bölüm 2. fragmanı da paylaşıldı. Yeni fragmanda Ceyda, Bahar konusunda Arif’e akıl veriyor. Arif ‘bazen savaşılmaz’ diyerek kestirip atıyor. Şirin de ablasını Sarp’tan kurtarabileceğini söylüyor. Videodan detayları izleyebilirsiniz. Dizinin 27 Kasım Salı günü ekrana gelecek 41. bölümünde yine hareketli anlara şahit olacağız.

Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinin yeni bölümünde, Şirin, Arif’e entrikayla dolu bir teklifle geliyor. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin 41. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz bölümde, Nisan ve Doruk’un Arif’le olan yakınlaşmasına tepki vermeleri üzerine Bahar, evlenmekten vazgeçmişti.

Nisan ve Doruk, babasını gördükten sonra Arif’e tavır almaya başlamıştı ve Bahar henüz Sarp’ın yaşadığını bilmiyorken çocukların bu tepkilerine anlam veremese de Arif’in verdiği yüzüğü iade etti.

Arif, herkesle ve her şeyle mücadele edebileceğini ama bir çocukla edemeyeceğini söyleyerek Bahar’ın evlenme teklifini geri çevirmesiyle büyük üzüntü yaşamıştı.

Yeni bölümde ilginç gelişmeler yaşanacağı tanıtımdan da belli oluyor.

Önce Ceyda, Arif’in bir anda Bahar’dan vazgeçmesi, mücadele etmemesini sorgulayarak ona kızıyor. Arif, “Bazen de susmak gerekir” diyerek konuyu kapatmaya çalışıyor ama Şirin’in bambaşka planlarıyla da çok şaşırıyor.

Şirin, ablasının Sarp’a dönmesine engel olabileceğini söyleyerek Arif’e iş birliği teklif ediyor. Arif’in Şirin’in bu pazarlığına ne yanıt vereceğini hep birlikte göreceğiz ama Şirin, Bahar ve Sarp bir araya gelmesin diye bu kez de Arif’in aşkını kullanmaktan çekinmeyecek gibi görünüyor.