Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 44. Bölüm Fragmanı İzle! Nisan’ın sözü Bahar’ı can evinden vuruyor!

Kadın 44. Bölüm Fragmanı İzle! Nisan’ın sözü Bahar’ı can evinden vuruyor!

tarafından ker_def

Kadın dizisinin 43. yeni bölümü 11 Aralık Salı günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Dizinin yeni bölümünde önemli sahneler vardı. Bahar, Şirin’i ilik vermek için getiren kişinin Sarp olduğunu öğrendi. Bahar, Sarp hakkındaki gerçeklerin peşine düşerken, Şirin’in yakasını da bırakmamakta kararlı. Dizinin 18 Aralık Salı günü ekrana gelecek olan 44. bölümünde neler yaşanacağı da merak konusu oldu. 44. bölümden ilk görüntüler de yayınlandı.

44. bölüm 1. fragmanında Doruk ve Nisan ile konuşan Bahar, babalarının iki tane daha çocuğu olduğunu yani 2 kardeşleri daha olduğunu anlatıyor. Ancak Nisan’ın sözleri onu da kalbinden vuruyor. Nisan, “Peki ya sen? Babamız başka birisiyle evlendiyse…” diyor. Şirin’in Suat ile görüşmesine isa Enver ve Hatice’den büyük tepki var. Şirin’in annesine yaptığı ise izleyicileri deli edecek. Enver’e Sarp’ın verdiği parayı annesinin alıp almadığını sormasını isteyen Şirin yine yaptı yapacağını. Videodan detayları izleyebilirsiniz!

Peki 43. bölümden yaşananların detayı ise şöyle:

Şirin’i ilik vermesi için hastaneye getiren kişinin Sarp olduğunu öğrenen Bahar’ın kan beynine sıçramıştır. Ne yapacağını bilemeyen Bahar, bir hışımla evden çıkar ve Şirin’e gidip bunun hesabını sormak ister. Aynı zamanda Pırıl ile anlaşmak isteyen Şirin’in Suat sayesinde eline çok iyi bir fırsat geçer. Sarp’ı kaybetme korkusuyla baş başa kalan Pırıl’ın artık Şirin ile iş birliği yapmak dışında bir seçeneği kalmamıştır. Gelen ani bir mesajla Sarp ile buluşma heyecanı içine giren Bahar’ı ise çok kötü bir sürpriz beklemektedir.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” her salı Fox’da!

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil