Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 46. Bölüm Fragmanı İzle! Kadın dizisinde kim öldü? Ölen kişi Hatice mi?

Kadın 46. Bölüm Fragmanı İzle! Kadın dizisinde kim öldü? Ölen kişi Hatice mi?

tarafından ker_def

Özel kanalların Ocak ayında reklam azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamama durumu devam ediyor. Salı akşamlarının iddialı yapımlarından Kadın dizisi de son olarak 45. bölümüyle 25 Aralık Salı akşamı ekranda yerini almıştı. 46. bölümden yayınlanan fragmanda ise “Kadın öldü” sözü herkesi şaşırtmış ve kimin öleceği konusunda sosyal medyada polemik çıkmıştı. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler ekrana geldi. Fragmanda Bahar ile Sarp arabada gidiyor. Bahar, “Annemleri aramamız lazım” diyor. Sarp kendileri ayrıldıktan sonra mahallede ne olduğunu soruşturuyor ve öğrendiği bilgileri Bahar ile paylaşmak istemiyor.

Arif’in elleri ise kanlı… Enver büyük bir şok eçinde… Bir kadın cesedi ambulansa bindiriliyor. Peki kim öldü? Tahminler Hatice karakterini işaret ediyor. Bennu Yıldırımlar’ın dizide ayrılmış olma ihtimali çok yüksek. Videodan 46. bölümden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

2019 Ocak ayında ekrana üç hafta ara veren Kadın’ın 46. yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Kadın son bölümde kafaları karıştıran bir final yaşandı. Nezir’in adamları Bahar ve çocuklarını kaçırmak için harekete geçti. Sarp ise Şirin ve çocuklarını alarak evden kaçırmayı başardı. Ancak Bahar’ın kaçmasının ardından evden silah sesi duyuldu. Apartmandan çıkan saldırganın ‘Kadın öldü’ sözü ‘Bahar’ın annesi Hatice mi öldü?’ sorusunu akıllara getirdi.

Kadın 46. yeni bölümünün 22 Ocak Salı akşamı izleyicilerle buluşacağı kesinleşti. Fragmanda dizinin 46. yeni bölümünün tarihi açıklandı.

Oyuncular:

Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil