Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 47. Bölüm Fragmanı İzle! Bahar, Sarp’a tokat attı; Pırıl’a daha fenasını yaptı!

Kadın 47. Bölüm Fragmanı İzle! Bahar, Sarp’a tokat attı; Pırıl’a daha fenasını yaptı!

tarafından ker_def

Kadın dizisinin 46. bölümü izleyicilerle 22 Ocak Salı akşamı Fox TV ekranında buluştu. Birçok izleyici Hatice karakterinin ölerek diziye veda edeceğini düşünüyordu. Ancak ters köşe bir sahne vardı. Hatice değil, ölen kişi Yeliz oldu… Ayça Erturan 46. bölüm itibariyle diziye veda etti. Kadın dizisinin 47. yeni bölümünde neler olacağı da merakla bekleniyor.

Sarp ve Bahar çocukları ile birlikte Nezir’den kaçıyor… Yeliz’in ölümünün acısı herkesin üzerine çöktü… 47. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Bahar, kendisine yalan söyleyen Sarp’a tokat atarak tepkisini gösteriyor. Pırıl ise yaşadıkları eve geliyor. Bahar’ın Pırıl’a sözleri ise Sarp’a attığı tokattan daha ağır… Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” dizisi, 29 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümüyle de nefesleri kesecek.

Peki 46. ve son bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Nezir’in adamlarının Bahar’ı kaçıracağını öğrenir öğrenmez soluğu Tarlabaşı’nda alan Sarp, Bahar ve çocukları mahalleden uzaklaştırır. Bu haberi Sarp’ın nasıl aldığını anlayamayan Suat ise, Şirin ve Münir’den şüphelenmektedir. Bu şüpheyle ikisiyle de arasına mesafe koyar.

Uzun zamandır Bahar’ın ve çocukların hasretiyle onlara kavuşma planları kuran Sarp, her şeye rağmen onları kurtardığı ve tehlikeden uzaklaştırdığı için mutludur. Bahar ise herkesi o tehlikeli adamların olduğu yerde bıraktığı için mutsuzdur. Sarp’tan herkesin güvende olup olmadığını öğrenmesini isteyen Bahar onlar için endişelidir. Ama Sarp, Bahar’ın üzülmemesi için ondan birinin öldüğü gerçeği saklayacaktır. Bu ölüm haberi ise herkesi darmadağın edecektir.

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil