Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 50. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Bahar, Sarp’a hayatının fırçasını atıyor!

Kadın 50. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Bahar, Sarp’a hayatının fırçasını atıyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin 49. bölümü 12 Şubat Salı akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında yer aldı. Dizinin en çarpıcı sahnesi Bahar’ın tesadüfen Yeliz’in öldüğünü öğrenmesi oldu. Adeta çıldıran Bahar, bir kez daha yakınları tarafından gerçeğin kendisine söylenmemesi durumu ile karşı karşıya kaldı.

Kadın dizisinin 19 Şubat Salı günü ekrana gelecek olan 50. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Bahar, Sarp’ı sorguya çekiyor ve “Senin ölmeni tercih ederdim. Neden şaşırıyorsun ki, bütün bunların hepsi senin yüzünden oldu. Yeliz senin yüzünden öldü ve tabii benim yüzümden de öldü” diyerek isyanını dile getirdi. Bahar, Sarp’ı hayatını mahvetmek ile suçladı. Arif ise Bahar ve çocukların yaşadığı eve gitti. Bahar, ona sımsıkı sarılırken Sarp onlara bakakaldı.Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Kadın 49. bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Münir’in sesini hatırlayan Bahar, çocuklarını kaçıran adamın o olduğunu anlar. Her şeyi parça parça hatırlayan Bahar, bu işin içinde Pırıl’ın da olduğunun farkına varır ve ona asla unutamayacağı bir ders verir. Ama bu dersi verirken ona verdiği sözü de tutmayacaktır.

Çünkü Bahar’ın hayatta tek affedemeyeceği şey birinin çocuklarına zarar verme düşüncesidir. Pırıl’ın ve Münir’in planlarını öğrenen Sarp ise deliye döner ve artık onları hayatında istemediğini söyler. Ama Pırıl, Bahar’ın tüm suçlamalarını kabul edecek midir? Sarp’ın Ali ve Ömer hakkındaki konuşması ise akıllara başka bir soru getirecektir.

Ali ve Ömer gerçekten Sarp’ın çocukları mı? Artık evini ve ailesini çok özleyen Bahar onlara ulaşmanın bir yolunu bulur. Beklenmedik bir kişinin Bahar’a cevap vermesiyle işler iyice karışacaktır.

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
SENARYO: HANDE ALTAYLI
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ

Oyuncular:
Bahar: Özge Özpirinçci
Sarp: Caner Cindoruk
Hatice: Bennu Yıldırımlar
Şirin: Seray Kaya
Jale: Ece Özdikici
Musa: Devrim Özder Akın
Arif: Feyyaz Duman
Yeliz: Ayça Erturan
Nisan: Kübra Süzgün
Doruk: Ali Semi Sefil