Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 50. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sarp, Bahar’ın kaçış oyununu bozuyor!

Kadın 50. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sarp, Bahar’ın kaçış oyununu bozuyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, Salı 20.00’de FOX’ta izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Kadın dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Ceyda’nın telefonunu açan Emre, “Başın sağolsun” sözleri üzerine korkunç haberi Bahar’a vermiş oldu! 49. bölümde bu haberle çılgına dönen Bahar’ın bundan sonra ne yapacağı merakla beklenmekte.

Peki 50. yeni bölümde başka neler olacak? 50. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bahar ve Nisan birlikte kaldıkları evden gizlice kaçış planı yapıyor. Doruk’a ise bu planı söylemiyorlar. Herbirlikte kaçıp planını yapıyor. Kapıda da Arif onları bekliyor. Ancak Sarp tüm yaananları fark ediyor ve Bahar’ın arkasından bağırıyor. Peki Bahar ne yapacak? Sarp’ın yanında mı kalacak yoksa Arif ile mi gidecek? Yeni bölümde bu sorunun yanıtı merakla bekleniyor. Videodan 50. bölümden 2. fragmanı izleyebilisiniz.

Çocuklarının arabadaki televizyonda Yeliz’in fotoğrafını görmesinden sonra şüphelenen Bahar, Doruk’un Pırıl’ın telefonunu almasından sonra Yeliz’i aradı. Telefon kapalı olunca Ceyda’yı arayan Bahar, telefona çıkan Emre’nin yaptığı gafla Yeliz’in öldüğünü öğrenmiş oldu.

50. bölüm ilk tanıtımında ise, büyük acı yaşayan Bahar, Yeliz’in ölümünden Sarp’ı sorumlu tutuyor. Sarp, hiç beklemediği bir tepki alıyor ve Bahar’ın “Neden sen ölmedin ki? Bunların hepsi senin yüzünden oldu…” sözleriyle büyük bir hüsrana uğruyor.

Bu arada Arif, Bahar ve çocukların kaldığı yere gelecek. Arif’in oraya nasıl geldiği merak konusuyken, Bahar ve çocukaların koşup Arif’e sarılması da Sarp’ı daha büyük bir hayal kırıklığına uğratacak…

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
SENARYO: HANDE ALTAYLI
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ

Oyuncular:
Bahar: Özge Özpirinçci
Sarp: Caner Cindoruk
Hatice: Bennu Yıldırımlar
Şirin: Seray Kaya
Jale: Ece Özdikici
Musa: Devrim Özder Akın
Arif: Feyyaz Duman
Yeliz: Ayça Erturan
Nisan: Kübra Süzgün
Doruk: Ali Semi Sefil