Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 51. bölüm 2. fragmanı izle! Sarp, Bahar’ı dudaklarından öpüyor!

Kadın 51. bölüm 2. fragmanı izle! Sarp, Bahar’ı dudaklarından öpüyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Ylıdırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, Salı 20.00’de FOX’ta izleyicilerle 51. bölümüyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Kadın dizisinde Bahar, Sarp’la kaldığı evden çocukları da alıp kaçmaya çalışmıştı.
Yeliz’in öldüğünü öğrendikten sonra büyük bir acı yaşayan Bahar, artık yaşadığı hayata dayanamayıp evden ayrılmak istemişti. Herkes uyurken gizlice çocukları alıp kaçan Bahar, bahçenin ardında bekleyen Arif ile buluştuğunda Sarp ortaya çıktı.Yeni bölümde yaşanacaklar, Bahar’ın bundan sonra ne yapacağı merak ediliyor.

Kadın dizisinin 51. bölümünden 2. fragman da paylaşıldı. Videodan izleyebilirsiniz. Yeni görüntülerde önemli detaylar var. Bahar ve Sarp birbirlerine her şeyi anlatmaya hazırlanıyor. Sarp ile Pırıl arasında da sorunlar devam ediyor. Pırıl, Arif kozunu öne sürüyor ve Sarp’ı adeta kendi silahı ile vuruyor. Sarp ile Bahar arasında ise bir yakınlaşma olma ihtimali belirdi. Sarp, Bahar’a onu çok özlediğini söylüyor. Ancak Bahar böyle düşünmüyor. Sarp ise Bahar’ı öperek yeniden onun kalbini kazanmaya çaba harcıyor.

51. bölüm ilk fragmanında ise Sarp ve Arif, birbirlerinin yakasına yapışıp kavga etmeye başlıyorlar. Arif, Bahar ve çocuklara sahip çıkıp, Sarp’ın onları terkettiğini söyleyerek Sarp’ı tartaklarken, Sarp, ailesini terketmediğini anlatmaya çalışıyor. Sonrasında Bahar ve Sarp’ın konuşmaları sırasında Sarp, Arif’in sevgilisi olup olmadığını soruyor. Bahar, sevgili olmadıklarını söyleyince Sarp, büyük mutluluk yaşarken, “Sevgilim değildi. Onu sevmiyorum demedim” sözleriyle büyük bir şok yaşıyor!

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
SENARYO: HANDE ALTAYLI
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ

Oyuncular:
Bahar: Özge Özpirinçci
Sarp: Caner Cindoruk
Hatice: Bennu Yıldırımlar
Şirin: Seray Kaya
Jale: Ece Özdikici
Musa: Devrim Özder Akın
Arif: Feyyaz Duman
Yeliz: Ayça Erturan
Nisan: Kübra Süzgün
Doruk: Ali Semi Sefil