Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 53. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Nezir, Pırıl ve Bahar’ı buluyor! Sarp ise kaza yapıyor

Kadın 53. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Nezir, Pırıl ve Bahar’ı buluyor! Sarp ise kaza yapıyor

tarafından ker_def

Kadın dizisi Fox TV ekranlarında 53. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Özge Özperinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 53. bölümünden 2. fragman yayınlandı. 12 Mart Salı günü ekrana gelecek olan dizinin bu bölümünden ikinci fragmanı videodan izleyebilirsinzi.

Fragmanda dikkat çeken detaylar var. Pırıl, babasına Sarp ve Bahar’ın bulunduğu evden korumaları çektiği için çok kızıyor. İlk fragmanda Nezir, evi basmıştı. Bahar ve çocuklar da yakalanmıştı. Nezir sonra Pırıl’ı da buluyor. Bahar ve çocuklarının Nezir’in evinde olduğu görülüyor. Sarp ise bu durumu öğrenince arabayla hızla giderken kaza yapıyor ve şarampole yuvarlanıyor.

Kadın 52. bölümünde neler yaşanmıştı?

Pırıl’ı almaya gelen Suat, artık Sarp’ın kızını üzmesine izin vermek istememektedir. Bahar ise Pırıl’dan onu da götürmesini ister. Çünkü artık Tarlabaşı’na gidip her şeyi polise anlatmakta kararlıdır.

Ama Pırıl, Bahar’ın bu isteğini yerine getirecek midir? Arif’in kahvesinde bulunan gizemli silah ile Arif tutuklanır ve büyük bir şok içinde ne yapacağını bilemez. Hiçbir suçu olmayan Arif bu olaydan nasıl kurtulacaktır?

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil